Υλικό για μελλοντικό Σεμινάριο Συμβουλευτικής: Μαθητές τα έσπασαν στο σχολείο μετά το πάρτι αποφοίτησης.

Εγχειρίδια-Άρθρα Εκπαιδευτική Συμβουλευτική Μελέτη Περίπτωσης Προσωπικές Εργασίες

Η περίπτωση: Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν στις 4 και μισή τα ξημερώματα σε Λύκειο της Κύπρου. Ομάδα περίπου 60 νεαρών μετέβη στο σχολείο έσπασε τζάμια και έβαλε φωτιές σε καλάθους του σχολείου.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά από πάρτι αποφοίτησης που έγινε χθες το βράδυ στο Λύκειο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεθυσμένοι νεαροί πήγαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο Λύκειο με σκοπό να κάνουν ζημιές.
Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή Αστυνομική δύναμη, με την Αστυνομία να πραγματοποιεί δύο συλλήψεις. Από το γραφείο τύπου της Αστυνομίας, αναφέρθηκε πως δεν έγινε χρήση δακρυγόνων καθώς οι αστυνομικοί είχαν απέναντί τους μικρά παιδιά. Η Αστυνομία εκτιμάει πως οι περισσότεροι μαθητές ήταν σε κατάσταση μέθης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
πηγή: http://titloi.com/20130423/kypros/methysan-mathites-kai-ta-espasan-ola    23-April-2013 09:10

Το επεισόδιο περιγράφεται σε άρθρο ιστοσελίδας και δεν έχει διασταυρωθεί. Χρησιμοποιείται αυτούσιο επειδή δεν «φωτογραφίζονται» οι ήρωες προσωπικά.
Στα μέλη των ομάδων εργασίας του σεμιναρίου, δίδεται η δυνατότητα να συζητήσουν και να προτείνουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του περιστατικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *