Σεμινάριο/εργαστήριο για τις Θεατρικές Τεχνικές στη Σχολική πράξη. Αιτήσεις μέχρι 20/9/2013.

Eνημέρωση Nέα

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς μας ενημερώνει ότι από 30 Σεπτεμβρίου 2013 έως 14 Οκτωβρίου 2013 και ώρες 16:00-21:00, διοργανώνει εισαγωγικά  σεμινάρια/εργαστήρια με θέμα «Θεατρικές Τεχνικές στη Σχολική πράξη». Στα σεμινάρια/εργαστήρια αυτά θα υπάρξει η δυνατότητα να συζητηθούν οι μύθοι που υπάρχουν, να διερευνηθούν οι γνωστικές ανάγκες τωνσυμμετεχόντων σχετικά με τα παραπάνω θέματα, καθώς και να αναζητηθεί από κοινού ένα νέο στίγμα, που μπορεί να συνδιαμορφώσει η εκπαιδευτική κοινότητα.

Τα  σεμινάρια/εργαστήρια απευθύνονται σε  εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απ΄ όλη την Ελλάδα σε μαθητές Γυμνασίου -Λυκείου του Νομού Κιλκίς και θα έχουν τη μορφή βιωματικών διαδικασιών.

Μπορούν να συμμετέχουν έως τριάντα (30) εκπαιδευτικοί σε κάθε σεμινάριο/εργαστήριο, με  απώτερο στόχο την υλοποίηση προγραμμάτων τη νέα σχολική χρονιά. Επισημαίνουμε  και τονίζουμε ότι η συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι δωρεάν .

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/Διευθύντριες  και οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να αποστείλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις  συμμετοχής, στο email : politistika@dide.kil.sch.gr, ή στο fax 2341029194, μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013.

Επικοινωνία/πληροφορίες: Ιωάννης  Κ. Λιναρδάκης τηλ.2341029194, www.dide.kil.sch.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *