Πέρα από τα Όρια: Πρόσκληση του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και του Γυμνασίου/Λυκείου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα

Eνημέρωση Nέα

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης σε συνεργασία με το Γυμνάσιο – Λύκειο του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ) μας προσκαλούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20.00, στα εγκαίνια της έκθεσης Πέρα από τα Όρια στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΜΣΤ «Χωρίς Σύνορα» και της Πράξης «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών».

Διάρκεια: 18/06- 30/06/2013

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Κτίριο Ωδείου Αθηνών, Βασ. Γεωργίου Β’ 17-19 & Ρηγίλλης, Αθήνα (είσοδος επί της οδού Ρηγίλλης) τηλ.: 210 9242111-3, fax: 210 9245200, protocol@emst.gr, www.emst.gr

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση