Πώς συμβάλει η τεχνολογία σε επιστήμη, οικονομία, κοινωνία και εκπαίδευση. Διεθνές συνέδριο από την Παιδαγωγική Εταιρεία και το ΤΕΙ Πειραιά, 23-25/9/2013.

Eνημέρωση Nέα

Με θέμα «Η Συμβολή της Τεχνολογίας στην Επιστήμη, την Οικονομία, την Κοινωνία και την Εκπαίδευση» θα πραγματοποιηθεί το ΙΕ’ Διεθνές Συνέδριο της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος και του ΤΕΙ Πειραιά κατά το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ (Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250, Αιγάλεω).
Το συνέδριο και εφέτος είναι ανοιχτό και ως προς τις συμμετοχές και ως προς την παρακολούθηση για το κοινό. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα πρέπει να στείλουν το κείμενο της περίληψης της ανακοίνωσής τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έως τις 30 Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση anastpamouk@gmail.com, με την ένδειξη για το Συνέδριο eRA-8.
Επίσης στο τέλος της περίληψης θα πρέπει να αναφέρεται μια από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες στην οποία ανταποκρίνεται η γραπτή τους περίληψη: ∙ Εκπαίδευση και Τεχνολογία ∙ Εκπαιδευτική Έρευνα ∙ Σχολική Παιδαγωγική ∙ Οργάνωση, Διοίκηση και Οικονομία της Εκπαίδευσης ∙ Διδακτική Μεθοδολογία: Αναλυτικά Προγράμματα, Σχολικά εγχειρίδια, Διδακτικά αντικείμενα, Αξιολόγηση ∙ Παιδαγωγική Ψυχολογία: Μάθηση και Διδασκαλία, Παιδαγωγική Αλληλεπίδραση, Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση ∙ Ειδική Αγωγή ∙ Φιλοσοφία της Παιδείας ∙ Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης ∙ Διά βίου Εκπαίδευση – Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών ∙ Διαπολιτισμική Αγωγή ∙ Συγκριτική Παιδαγωγική ∙ Ιστορία της Παιδαγωγικής και της Εκπαίδευσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κάθε εισηγητής μπορεί να συμμετέχει στο συνέδριο με μία μόνο ανακοίνωση, ενώ σε κάθε ανακοίνωση δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν περισσότεροι από τρεις εισηγητές. Ωστόσο είναι δυνατόν κάποιος εισηγητής να συμμετέχει και σε δεύτερη ανακοίνωση αλλά ως δεύτερος ή τρίτος εισηγητής.
Η περίληψη που θα υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Το κείμενο θα πρέπει να είναι σε αρχείο word, ο τίτλος της ανακοίνωσης να είναι 16 στιγμών και τονισμένος σε bold. Στη συνέχεια να αναγράφεται το όνομα και η ιδιότητα των εισηγητών με γραμματοσειρά 12 στιγμών, ενώ ο τίτλος και το κείμενο να είναι πλήρως στοιχισμένα, με τις λέξεις – τίτλους «περίληψη» και «abstract» στοιχισμένες στο κέντρο και με γραμματοσειρά 12 στιγμών.
Επίσης θα πρέπει στο τέλος του κειμένου να αναφέρονται με γραμματοσειρά 11 στιγμών 5 λέξεις-κλειδιά που αντιστοιχούν στο κείμενο. Ενώ η εκτύπωση να γίνει σε σελίδα Α4 και σε γραμματοσειρά Times New Roman με μονό διάστημα και να έχει περιθώρια 4 εκ. δεξιά και αριστερά και 5,3 εκ. επάνω και κάτω.
Η καθεμία ανακοίνωση που θα αποστείλουν οι εν δυνάμει εισηγητές θα πρέπει να είναι γραμμένη και στα ελληνικά και στα αγγλικά ενώ δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 3.000 λέξεις, συμπεριλαμβανομένων και των πινάκων, της βιβλιογραφίας και της περίληψης.
Στις 30 Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των εισηγήσεων από την επιτροπή ακαδημαϊκών και επαγγελματιών σχετικών με την τεχνολογία και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου οι εισηγητές θα πρέπει να έχουν αποστείλει στους διοργανωτές το πλήρες κείμενο της ομιλίας τους, η οποία θα πρέπει να έχει διάρκεια 15 λεπτών.
Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι ελεύθερη και δωρεάν για το κοινό, όσοι όμως επιθυμούν να παραλάβουν τον φάκελο με το υλικό του συνεδρίου -δηλαδή το CD με τις περιλήψεις των ανακοινώσεων, τη βεβαίωση παρακολούθησης κ.λπ.- θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 10 €. Οι εισηγητές και όσοι το επιθυμούν να λάβουν την έντυπη έκδοση των πρακτικών θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 50 €. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει στον παρακάτω λογαριασμό: Εμπορική Τράπεζα 4862 9369 (IBAN: GR 8801200350000000048629369). Η κατάθεση πρέπει να γίνει πριν από το συνέδριο, μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2013.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Παιδαγωγικής Εταιρείας (www.pee.gr) αλλά και την ιστοσελίδα του ΑΤΕΙ Πειραιά (www.era.teipir.gr).
Επικοινωνία: Αν. Παμουκτσόγλου, τηλ. 6932301641 και 210 2433407, e-mail: anastpamouk@gmail.comπηγή http://www.tovima.gr/education/article/?aid=515188   29/05/2013 12:26

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *