Δωρεάν πρόγραμμα για την Εκπαίδευση στην Ελληνική Γλώσσα μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών

Eνημέρωση Nέα

To KEE “ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ AE / DIMITRA Institute” μας ενημερώνει σχετικά με το δωρεάν πρόγραμμα για την Εκπαίδευση στην Ελληνική Γλώσσα μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών (υπολογιστές-διαδίκτυο) για μετανάστες και μετανάστριες – υπηκόους τρίτων χωρών, των οποίων η διαμονή έχει μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα, το οποίο πρόκειται να υλοποιηθεί από τον Απρίλιο  έως τον Ιούνιο του 2013 σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια διάρκειας 150 ωρών εκπαίδευσης συνολικά 450 μεταναστών-υπήκοων τρίτων χωρών στην ελληνική γλώσσα μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών (υπολογιστές-διαδίκτυο). Παρέχεται, έτσι, στους καταρτιζόμενους η δυνατότητα να εργαστούν με το υλικό προς μάθηση στο προσωπικό χώρο τους, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα μέσω του Παγκόσμιου Ιστού (internet).

Διαδικασία Συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.greeklearning.gr και να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής, να την εκτυπώνουν και να την στέλνουν, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά (φωτοτυπία διαβατηρίου και κάρτας διαμονής) με e-mail, φαξ ή ταχυδρομικά  σε μία από τις διευθύνσεις που αναγράφονται στην επισυναπτόμενη επιστολή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση των  προγραμμάτων και τη διαδικασία συμμετοχής μπορείτε πέρα από την ιστοσελίδα του έργου www.greeklearning.gr να καλείτε επίσης στη γραμμή υποστήριξης 801 11 55 801.

Αφήστε μια απάντηση