Βρες την κλίση σου στο “Μικρό Σχολείο” από την ομάδα WhyNot

Eνημέρωση Nέα

πηγή: http://www.kala-nea.gr/archives/41546 on May 5, 2013
Ήθελες πάντα να μάθεις φωτογραφία, αλλά δεν είχες κάποιον να σου δείξει; Θέλεις να μάθεις τα βασικά για την κηπουρική; Θες να μάθεις ψάρεμα; >Θα ήθελες κάποιος να σε καθοδηγήσει για το πώς να ασχοληθείς πιο ενεργά με τη ζωγραφική, την τυπογραφία ή το video;
Ζούμε σε μία εποχή όπου η πληροφορία κινείται με ραγδαίους ρυθμούς και φτάνει σε μας από διάφορες πλευρές και πεδία. Κάποια πράγματα από αυτά που ακούμε μας ενδιαφέρουν, κάποια όχι, κάποια τα ξεχνάμε, κάποια θα θέλαμε να τα δοκιμάσουμε, αλλά δεν είχαμε χρόνο ούτε χρήματα.
Οι WHYNOT: παίρνουν την πρωτοβουλία να οργανώσουν ένα Σ/Κ όπου ο κόσμος θα μπορεί να εξερευνήσει αν τελικά έχει κάποια κλίση που δεν ήξερε ή αν υπάρχει κάτι με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο.
Στο ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις βασικές γνώσεις, να κάνεις τα πρώτα βήματα σε κάτι που σου αρέσει και να δοκιμάσεις τα ταλέντα σου!
Και όπως σε όλες οι εκδηλώσεις των WHYNOT, δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο- όμως, πρέπει να κλείσετε από τώρα τη θέση σας για το μάθημα που σας ενδιαφέρει. O αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος. Οι δηλώσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 10 Μαΐου. Παρόλα αυτά, επειδή το κάθε μάθημα έχει συγκεκριμένο αριθμό μπορεί να συμπληρωθεί πιο σύντομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και τα ονόματα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 13/05.
Να είστε τυπικοί- Αν τελικά δεν τα καταφέρετε να έρθετε πρέπει να μας ενημερώσετε για να δώσουμε τη θέση σας στον επόμενο!
Δείτε την περιγραφή των μαθημάτων: http://issuu.com/stellapastella/docs/sessions_descriptions
Δηλώστε συμμετοχή εδώ https://docs.google.com/forms/d/14mlNByVKO4pKp9RrHLpCGE3sMb1lNHASysYJ7jZmwrg/viewform/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *