Αποτελέσματα του 2ου πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμο σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ».

Eνημέρωση Nέα

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και η επιστημονική ομάδα EDUCARTOON, συνδιοργάνωσαν το 2ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ», ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. και απευθύνθηκε σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας. Οι συμμετοχές των μαθητών –τριών έφτασαν τις 8000 (ατομικές και ομαδικές), από 595 σχολεία όλης της Επικράτειας και της Ομογένειας, με τη στήριξη 950 εκπαιδευτικών.
Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να απονείμει: Για τις συμμετοχές των Δημοτικών σχολείων: 3 πρώτα βραβεία, 16 τιμητικούς επαίνους και 7 ειδικά βραβεία τεχνοτροπίας. Για τις συμμετοχές των Γυμνασίων: 3 πρώτα βραβεία, 15 τιμητικούς επαίνους και 7 ειδικά βραβεία τεχνοτροπίας και κόμικς-σεναρίου. Για τις συμμετοχές των Λυκείων: 3 πρώτα βραβεία, 13 τιμητικούς επαίνους και 8 ειδικά βραβεία τεχνοτροπίας και κόμικς-σεναρίου. Τα ποτελέσματα καθώς και τα βραβευθέντα έργα έχουν αναρτηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 στους ιστότοπους της Educartoon – η γελοιογραφία στην εκπαίδευση, www.educartoon.gr/ και της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών www.dipeserron.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *