Περιφερειακός διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Κεντρική Μακεδονία, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, στις 15/6/2013.

Eνημέρωση Nέα

Ο WroHellas (www.wrohellas.gr) διοργανώνει τον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O., με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (η οποία για το 2013 θα φιλοξενηθεί στην Τζακάρτα της Ινδονησίας).Στo πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και της μείωσης του κόστους μετακινήσεως των μαθητικών ομάδων, διοργανώνεται πιλοτικός περιφερειακός διαγωνισμός στην Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη). Ο περιφερειακός διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου. Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι σύμφωνα με τους κανόνες διοργάνωσης της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής W.R.O. 2013:
(α)  Διαγωνισμός επιτραπέζιων δοκιμασιών (Regular category). Κατηγορίες: Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο
(β) Θεματικός Διαγωνισμός «Παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά» (Open category). Κατηγορίες: Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο. Για τον περιφερειακό διαγωνισμό, οι ομάδες μπορούν να λάβουν μέρος με οποιαδήποτε πλατφόρμα εκπαιδευτικής ρομποτικής. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  www.wrohellas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *