9η Διεθνής Συνδιάσκεψη για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση, 28-29 Μαΐου 2011

Eνημέρωση Nέα

Αθήνα, 28-29 Μαΐου 2011
Ξενοδοχείο Classical Athens Imperial, Πλατεία Καραϊσκάκη
Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στη Συνδιάσκεψη επισκεφθείτε το: www.tlcathens2011.grΗ 9η Διεθνής Συνδιάσκεψη για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.  Συνδιοργανωτές είναι μερικά από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια του πεδίου, όπως τα Teachers College Columbia University, Michigan State University, Stockholm University, University of Warwick και άλλα, καθώς επίσης και το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Αμερικάνικο Κολλέγιο. Τη Συνδιάσκεψη φιλοξενεί και διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Στη Συνδιάσκεψη θα συμμετάσχουν οι σημαντικότεροι στοχαστές της Μετασχηματίζουσας Μάθησης: Jack Mezirow, Patricia Cranton, John Dirkx, Elisabeth Kasl, Victoria Marsick, Ed Taylor και άλλοι. Οι μέθοδοι εργασίας σε αυτή τη Συνδιάσκεψη, όπως άλλωστε και στις  προηγούμενες, θα είναι βιωματικές, εστιάζοντας στη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη και στην ανάδειξη καινοτόμων πρακτικών.
Το Θέμα: Το βασικό θέμα της Συνδιάσκεψης είναι Μετασχηματίζουσα Μάθηση σε Περίοδο Κρίσης: Ατομικές και Συλλογικές Προκλήσεις. Η κρίση αποτελεί τόσο ευκαιρία όσο και πρόκληση για τους επαγγελματίες του πεδίου της εκπαίδευσης. Ωστόσο, θα γίνουν εισηγήσεις και εργαστήρια που θα έχουν και άλλα θέματα που σχετίζονται με τη θεωρία της Μετασχηματίζουσας Μάθησης (θεωρητικές προσεγγίσεις, πρακτικές εφαρμογές, η αξιοποίηση της τέχνης στη μαθησιακή διεργασία κ.ά.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *