αιτήσεις συμμετοχής στο Μείζον Πρόγραμμα Επιμόρφωσης

Eνημέρωση Nέα

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσκαλεί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ02,  ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ60, ΠΕ70, οι οποίοι υπηρετούν στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Μυτιλήνης και Ευρυτανίας να συμμετέχουν στην πιλοτική φάση του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης, Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας διακοσίων (200) ωρών και να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Συνδυαστικής Μάθησης (Blended Learning), δηλαδή να περιλαμβάνει σεμινάρια δια ζώσης διδασκαλίας (face-to-face) διάρκειας 55 ωρών και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση διάρκειας 145 ωρών.

Η Πιλοτική Φάση θα διαρκέσει από τις 15 Ιουνίου 2011 έως τις 3 Δεκεμβρίου 2011. Η επιτυχής ολοκλήρωση του επιμορφωτικού προγράμματος οδηγεί στην απόκτηση «Βεβαίωσης Επιτυχούς Ολοκλήρωσης Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών» η οποία θα λαμβάνεται υπόψη στις διαδικασίες επιλογής στελεχών εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικοί προσκειμένου να συμμετάσχουν στην πιλοτική φάση του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην διεύθυνση www.epimorfosi.edu.gr από την Δευτέρα 16 Μαΐου έως την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 21:00

Το κείμενο της πρόσκλησης είναι διαθέσιμο στο έγγραφο:  meizon_programma_epimorfwsis_prosklisi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *