Εργαστήριο προσωπικής έκφρασης και επικοινωνίας

Eνημέρωση Nέα Προσωπικές Εργασίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (17/11/2004)

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Νομού Πέλλας, διοργανώνει στο πλαίσιο της αγωγής υγείας επιμορφωτικό πρόγραμμα για ολιγομελή ομάδα εκπαιδευτικών με τίτλο: «Τα κρινάκια της παραλίας. Εργαστήριο προσωπικής έκφρασης και επικοινωνίας».

Προσκαλούνται να το παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν ή προτίθενται να υλοποιήσουν Εθνικά ή Ευρωπαϊκά Προγράμματα Αγωγής υγείας κατά το σχολικό έτος 2004-05. Σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να βιώσουν την πορεία ανάπτυξης της ομάδας αγωγής υγείας.

Το εργαστήριο θα λειτουργήσει με τεχνικές βιωματικής μάθησης. Η κύρια τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί είναι η ολοκλήρωση μιας ημι-δομημένης ομαδικής ιστορίας.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα προτεραιότητα θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς που θα είναι εφέτος συντονιστές μαθητικών ομάδων αγωγής υγείας στα σχολεία τους.

Εισηγητής του θέματος και συντονιστής των ομάδων ορίζεται ο υπεύθυνος αγωγής υγείας Κωνσταντίνος Κιουρτσής.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Έδεσσας στις εξής ημερομηνίες:  Τρίτη 14/12/2004 ώρες 16:00 – 21:00 και Πέμπτη 16/12/2004, ώρες 16:00 – 21:00′ Το εργαστήριο αυτό δεν είναι χρηματοδοτούμενο και γι΄ αυτό δεν είναι δυνατή η κάλυψη δαπανών μετακίνησης, διατροφής, ημερήσιας αποζημίωσης, ούτε για τον συντονιστή/εισηγητή ούτε για τους συμμετέχοντες τους συμμετέχοντες. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί η σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Η αποστολή των αιτήσεων-δηλώσεων μπορεί να γίνει με το τυπικό ταχυδρομείο ή με τηλεομοιοτυπία (fax: 2381026414).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *