To Microsoft Security Essentials beta είναι πλέον διαθέσιμο απο την ιστοσελίδα της Microsoft και αποτελεί την δωρεάν πρόταση προστασίας της εταιρείας απο Ρεντμοντ.
Αν και στη ιστοσελίδα της Microsoft αναφέρεται πως η beta έκδοση τουMicrosoft Security Essentials είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες απο τιςΗνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ, τη Κίνα και την Βραζιλία, εμείς κατεβάσαμε κανονικά το νέο δωρεάν antivirus πρόγραμμα, ενώ απαιτείται η σύνδεση ή η δημιουργία λογαριασμού στο δίκτυο της Microsoft (αν έχετε MSN μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να το κατεβάσετε).
Το Microsoft Security Essentials beta διατίθεται σε έκδοση για Windows XP 32-bit, Windows Vista και Windows 7 (32-bit) και Windows Vista και Windows 7 (64-bit).
Σχετικά με το πρόγραμμα που μέχρι τώρα πωλούσε η Microsoft για τη προστασία του υπολογιστή, το Windows Live OneCare, θα διατίθεται μέχρι το Σεπτέμβριο του 2009. Όσοι έχουν αγοράσει το Windows Live OneCare δεν θα πρέπει να ανησυχούν μίας και θα υποστηρίζονται απο την Microsoft μεχρι να λήξει η συνδρομή τους.
ΠΗΓΗ: pcw.gr


Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση