Ένα spam μήνυμα έκανε πάλι την εμφάνισή του και έχει λάβει διαστάσεις «επιδημίας», το email υπόσχεται ένα δωρεάν laptop σε περίπτωση που ο χρήστης προωθήσει το email σε φίλους του.
Το spam μήνυμα σκοπό έχει την περισυλλογή email από επιτήδειους που θα τα χρησιμοποιήσουν αργότερα τα στοιχεία για διαφημιστικούς λόγους.
Σύμφωνα με το email «η Sony Ericsson, προκειμένου να προωθήσει τα νέα της laptop, αποφάσισε να χαρίσει το laptop T18 σε όποιον χρήστη προωθήσει το email σε 8 φίλους του».
Το laptop Τ18 όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και η ίδια η Sony Ericsson δεν διατίθεται να χαρίσει laptop καθώς δεν κατασκευάζει laptop. Η εταιρεία κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ και δεν πρτίθεται να επεκταθεί στην κατασκευή laptop.
Ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών στέλνει το email σε φίλους του ελπίζοντας να χτυπήσει η πόρτα και να τους παραδώσουν ένα δωρεάν laptop όμως με αυτή τους την απερίσκεπτη ενέργεια χαρίζουν το email σε επιτήδειους που θα σπεύσουν να βομβαρδίσουν τους ίδιους αλλά και τους 8 φίλους τους με χιλιάδες διαφημιστικά email.
Επιπλέον ο παγκόσμιος ιστός επιβαρύνεται με εκατομμύρια ανούσια email ενώ τα ποσοστά του spam email αυξάνονται κατακόρυφα.
ΠΗΓΗ: e-go.gr


Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

«