Ξεκίνησε με την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου ΥΠΕΠΘ επίσημα ο 21ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής. Ο 21ος ΠΔΠ τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΕΠΘ και του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠΟΟ). Η υποβολή των αιτήσεων για το θέμα της πρώτης φάσης έχει ξεκινήσει από την 1η Δεκεμβρίου 2008 και οι εγγραφές συνεχίζονται έως την 1η Φεβρουαρίου 2009, με το πέρας υποβολών του θέματος της πρώτης φάσης.

Ο φετινός διαγωνισμός θα αναδείξει δύο Εθνικές ομάδες νέων (μαθητές Γυμνασίου), με ξεχωριστά μάλιστα θέματα, διότι η Πατρίδα μας, σκοπεύει να διοργανώσει τη 3η Βαλκανιάδα Πληροφορικής Νέων με τη συμμετοχή χωρών του Οργανισμού Περευξείνιας Συνεργασίας.

Η 3η Βαλκανιάδα Πληροφορικής Νέων θα γίνει στην Κομοτηνή το 2ο 15θήμερο του Ιουλίου 2009 υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Εξωτερικών. Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής γίνεται μέσω Διαδικτύου και οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν αλλά και να πάρουν κάθε σχετική πληροφορία από τον κόμβο του ΠΔΠ http://www.pdp.gr
ΠΗΓΗ: https://www.sch.gr/portal/media-type/html/language/el/page/default.psml/js_pane/7000,710?jump=8293Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση