>

6-6-2008
Οι χρήστες του Gmail έχουν από σήμερα την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά που ετοιμάζει η Google για το webmail της αλλά και να καθορίσουν την τύχη αρκετών από αυτά.

Μέχρι χτες και για τα τελευταία 4 χρόνια, από τότε δηλαδή που εμφανίστηκε το Gmail, η Google χαρακτήριζε το webmail της ως beta έκδοση. Όλο αυτό το διάστημα δοκίμαζε και ενσωμάτωνε σταδιακά νέα χαρακτηριστικά με στόχο την καλύτερη και ευκολότερη διαχείριση των email μας.

Τελικά η τύχη αρκετών από αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι στην τύχη των χρηστών του Gmail που θα μπορούν να εισάγουν στο περιβάλλον του Gmail, όσα από αυτά γίνονται διαθέσιμα από την Google. Σύμφωνα λοιπόν με τα σχόλια, την αποδοχή και την γενικότερη κριτική των νέων χαρακτηριστικών, η Google θα αποφασίσει ποια θα «προκριθούν» στην τελική εκδοχή του Gmail.

Κάποια λοιπόν από αυτά τα νέα στοιχεία είναι τα εξής: α)εργαλείο που θα προσθέτει στα «αγαπημένα» όσα emails επιθυμούμε, β) βαθμολόγηση των emails με αστεράκια, γ) φωτογραφίες στο Gmail chat, δ) προσωπικές συντομεύσεις.

Ένα νέο και κάπως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι και «email addict» το οποίο δεν επιτρέπει την πρόσβαση στο Gmail για 15 λεπτά. Μήπως τελικά θα έπρεπε να είναι περισσότερα;;;

gmailblog
googlesystem



Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση