Διημερίδα : Επιλέγω ΕΠΑ.Λ.-Νέες προοπτικές

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιωαννιτών συνδιοργανώσανε με επιτυχία διημερίδα εκδηλώσεων, με θέμα: «Επιλέγω ΕΠΑΛ – Νέες προοπτικές» που  πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) του Δήμου Ιωαννιτών, στις 29 και 30 Μαρτίου 2018.

Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η ανάδειξη και δημοσιοποίηση των νέων δυνατοτήτων και προοπτικών  των μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου.

Στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής»  εκτέθηκαν έργα  μαθητών που φοιτούν  σε ΕΠΑΛ και σε Ε.Κ. της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Κατά τις πρωϊνές ώρες της διημερίδας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην έκθεση μαθητών Γ’ Γυμνασίου με προγραμματισμένα ραντεβού και πλήρη ενημέρωση τόσο για τις προοπτικές των ΕΠΑΛ, από τους υπευθύνους του ΚΕΣΥΠ Ιωαννίνων κ. Σοφόπουλο Παύλο και κα Μαυροσκούφη Βασιλική, όσο και για το Μεταλυκειακό έτος-Τάξη Μαθητείας, από τον Υπεύθυνο Μαθητείας κ. Μπέλλο Χρήστο.

Αφήστε μια απάντηση