πανεπιστημιο Κρητης_1

Ενημέρωση μαθητών Λυκείου από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης για το σχολικό έτος 2020-2021

Ανακοινώσεις-Συ.Ε.Π

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει και φέτος τις ημέρες “επισκέψεων μαθητών”. Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν κατά τη φετινή χρονιά οι ενημερωτικές δράσεις για τους μαθητές Λυκείου θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσω τηλεδιασκέψεων.

Συγκεκριμένα: 

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης τα τελευταία χρόνια οργανώνει ημέρες επισκέψεων μαθητών Λυκείου στις εγκαταστάσεις του, για την ενημέρωσή τους στην Επιστήμη και Μηχανική των Υπολογιστών (Computer Science and Computer Engineering). Αυτή τη χρονιά, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας, οι ενημερωτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά με τηλεδιασκέψεις και ομιλητές/συντονιστές θα είναι ο πρόεδρος και μέλη ΔΕΠ του Τμήματος.
Σε πρώτη φάση, για τον Δεκέμβριο του 2020, έχουν προγραμματιστεί δύο τηλεδιασκέψεις:
 την Τετάρτη 9/12/2020, από 15:00 έως 16:30
 την Τετάρτη 16/12/2020 από 12:10 έως 13:40.
Η συμμετοχή των μαθητών (και των κηδεμόνων τους εάν το επιθυμούν) καθώς και των καθηγητών που διδάσκουν μαθήματα πληροφορικής ή έχουν αναλάβει να συντονίσουν τη συμμετοχή των μαθητών τους στις δράσεις αυτές, θα γίνει μέσω της πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης webex, με σύνδεση σε διεύθυνση που θα κοινοποιηθεί στους συντονιστές των σχολείων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής.

Αυτοί με τη σειρά τους, θα την κοινοποιήσουν στους μαθητές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν και θα αναλάβουν την οργάνωση της συμμετοχής στη δεύτερη τηλεδιάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί τις δυο τελευταίες ώρες του ωρολογίου προγράμματος την 16/12.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Πανεπιστήμιο Κρήτης

Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών