AFISA 30.11

Εκδήλωση: “Οι σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο”. 1 έως 5 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοινώσεις-Συ.Ε.Π

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα Κέντρα Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής  Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, πρόκειται να οργανώσουν για δέκατη τέταρτη χρονιά την πενθήμερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού, με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης.

Στην εκδήλωση  Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του Α.Π.Θ. οι οποίοι θα παρουσιάσουν στις μαθήτριες και τους μαθητές το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος / Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενες/οι μαθήτριες και μαθητές της Γ’ Λυκείου την εκδήλωση πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο όπου φοιτούν.

 

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 1, 2, 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου 2021, από τις 09:00 έως τις 14:00.

 

Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά μέσω του συνδέσμου https://www.auth.gr/video/28639

 



Λήψη αρχείου