ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Λάρισας

Ενημέρωση για υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων που εξετάζονται προφορικά

Απρ 202114

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Λάρισας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για τους υποψηφίους/ες μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης Λυκείου και αποφοίτους, οι οποίοι/ες θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων για εισαγωγή στις Σχολές ή τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα εξεταστούν προφορικά, κατόπιν αίτησής τους.

Η ενημέρωση αφορά στον τρόπο και τις διαδικασίες της προφορικής εξέτασης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 και ώρα 15.00 μέσω της πλατφόρμας webex στο σύνδεσμο που θα λάβουν οι ενδιαφερόμενοι/ες από το Σχολείο τους και στον οποίο πρέπει να συνδεθούν δέκα λεπτά (10΄) νωρίτερα της προκαθορισμένης ώρας.

Η παρουσίαση θα γίνει από την Εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας, Κυριακή Τσιτσιπά, με ειδικότητα ΠΕ02 (φιλολόγων).

Δείτε την παρουσίαση της εδώ:



Λήψη αρχείου

από κάτω από: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΣΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση για υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων που εξετάζονται προφορικά    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων