ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Λάρισας

«Εκπαιδευτικές Επιλογές μετά  το Γυμνάσιο» στο Γυμνάσιο Αμπελώνα

Μαρ 202119

Δελτίο τύπου του Γυμνασίου Αμπελώνα στο https://paidis.com/ 

σχετικά με την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ τάξης του σχολείου την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα «Εκπαιδευτικές Επιλογές μετά  το Γυμνάσιο» πραγματοποιήθηκε  για τους μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Αμπελώνα από την κ.  Ευπραξία Βλαχοδήμου (Εκπαιδευτικό με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο ΚΕΣΥ Λάρισας),  σε συνεργασία με την Εκπαιδευτικό του Σχολείου κ. Νικολέτα Μακρυγιάννη η οποία είχε την ευθύνη της οργάνωσης και υλοποίησης της εκδήλωσης.

Αρχικά παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν εκτενώς όλοι οι πιθανοί δρόμοι που μπορεί ν’ ακολουθήσει κανείς τελειώνοντας το Γυμνάσιο, και ακολούθησαν ερωτήσεις –απορίες από την πλευρά των παιδιών που με χαρά απαντήθηκαν από τις δύο Εκπαιδευτικούς.

Στις αρχές Απριλίου έχει οριστεί  ανάλογη εκδήλωση-ενημέρωση για τους Γονείς των μαθητών σε απογευματινή ώρα (07/04/2021, ώρα 19:30).

Η Διεύθυνση του Σχολείου, εκ μέρους όλης της Σχολικής Κοινότητας, ευχαριστεί θερμά τις δύο Εκπαιδευτικούς.

Δελτίο τύπου του Γυμνασίου Αμπελώνα

εδώ

σχετικά με την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στους γονείς των μαθητών και των μαθητριών της Γ τάξης του σχολείου την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021:

Διαδικτυακή ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης των Γονέων του Γυμνασίου Αμπελώνα με θέμα «Εκπαιδευτικές Επιλογές μετά  το Γυμνάσιο» πραγματοποιήθηκε χτες από την κα Βλαχοδήμου Ευπραξία (Εκπαιδευτικό με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο ΚΕΣΥ Λάρισας),  σε συνεργασία με την Εκπαιδευτικό του Σχολείου κα Μακρυγιάννη Νικολέτα (η οποία είχε την ευθύνη της οργάνωσης και υλοποίησης της εκδήλωσης) και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου.

Αρχικά παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν εκτενώς όλοι οι πιθανοί δρόμοι που μπορεί ν’ ακολουθήσει κανείς τελειώνοντας το Γυμνάσιο, και ακολούθησαν ερωτήσεις-απορίες  και τοποθετήσεις από την πλευρά των Γονέων.

Η Διεύθυνση του Σχολείου, εκ μέρους όλης της Σχολικής Κοινότητας, ευχαριστεί θερμά τις δύο Εκπαιδευτικούς.

Ο  Τομέας Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας ευχαριστεί το Σχολείο για τη συνεργασία.

από κάτω από: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΣΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Εκπαιδευτικές Επιλογές μετά  το Γυμνάσιο» στο Γυμνάσιο Αμπελώνα    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων