ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Λάρισας

Ενημερωτική δράση επαγγελματικού προσανατολισμού στο ΓΕΛ Τυρνάβου

Φεβ 202117

Δελτίο τύπου του ΓΕΛ Τυρνάβου στο https://paidis.com/ 

σχετικά με την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ τάξης του σχολείου τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021:

Οι εκπαιδευτικοί του τομέα Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας πραγματοποίησαν διαδικτυακή ενημερωτική δράση επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ τάξης του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, στην τελική πια ευθεία προς τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ενημερώθηκαν για τους άξονες  στους οποίους  πρέπει να κινηθούν προκειμένου να αποτυπώσουν τα ενδιαφέροντα, τις κλίσεις, τις αξίες και τα όνειρά τους στο μηχανογραφικό δελτίο αξιοποιώντας έγκυρες και έγκαιρες πηγές πληροφόρησης για τις σπουδές που τους ενδιαφέρουν.

Επίσης, ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Τομέας Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας, τις διαδικτυακές δράσεις που οργανώνονται αυτό το διάστημα και το παραγόμενο πληροφοριακό υλικό.

Η επόμενη δράση είναι την Παρασκευή 19/2/2021 με θέμα ‘’Σταδιοδρομία στις Ένοπλες Δυνάμεις’’.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας: https://blogs.sch.gr/kesylar/ και τηλέφωνο 2410 -555222.

Ο  Τομέας Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας ευχαριστεί το Σχολείο για τη συνεργασία.

από κάτω από: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΣΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημερωτική δράση επαγγελματικού προσανατολισμού στο ΓΕΛ Τυρνάβου    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων