ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Λάρισας

Παρουσίαση Τομέων του Τμήματος Φυσικής, Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Δεκ 202015

“Η εθελοντική ομάδα PATh (Physicists Aristotle university of Thessaloniki) σας προσκαλεί στην

Παρουσίαση Τομέων του Τμήματος Φυσικής, Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση αφορά φοιτητές/τριες του τμήματος Φυσικής που θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες που προσφέρει ο κάθε τομέας και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επίλυση των αποριών τους.

Ακόμη απευθύνεται και σε μαθητές/τριες που στοχεύουν στην εισαγωγή τους στο Τμήμα Φυσικής καθώς μπορούν να πάρουν μια γενική εικόνα για το τι θα συναντήσουν σε αυτό.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από καθηγητές του εκάστοτε τομέα και θα διεξαχθούν σε δύο μέρη το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ όποτε μπορείτε να τις παρακολουθήσετε μέσω του συνδέσμου zoom που θα βρείτε στο τέλος! Αναλυτικότερα, οι τομείς και οι καθηγητές που θα τους παρουσιάσουν την κάθε μέρα είναι:
• το Σάββατο  οι τομείς Πυρηνικής Φυσικής και Στοιχειωδών Σωματιδίων (Κωνσταντίνος Κορδάς), Ηλεκτρονικής (Σπυρίδων Νικολαιδης) και Φυσικής Στερεάς Κατάστασης (Μαυροειδής Αγγελακέρης)
• την Κυριακή οι τομείς Αστρονομίας, Αστροφυσικής και Μηχανικής (Νικόλαος Στεργιούλας) καθώς και Εφαρμοσμένης Φυσικής και Ατμόσφαιρας (Παναγιώτης Πατσαλάς).

Σύνδεσμος Zoom : https://authgr.zoom.us/j/93882625517 ”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα  και το έργο της μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας και στα social media μας.
Ιστοσελίδα : https://path.web.auth.gr/
instagram : path_auth
Facebook : PATh – Physicists Aristotle Thessaloniki

από κάτω από: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρουσίαση Τομέων του Τμήματος Φυσικής, Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    Δεκέμβριος 2020
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  


    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων