Αρχική » Covid-19 » ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Κ.Ε.Σ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Κ.Ε.Σ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Μένουμε σπίτι και …

Εν μέσω της νέας πανδημίας του COViD-19 η οποία χτυπάει την υφήλιο, εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, αυτοαπομονωνόμαστε, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους, αλλά και επικοινωνούμε, απασχολούμαστε δημιουργικά, υποστηριζόμαστε, ερχόμαστε κοντά….

Διανύουμε μια χρονική περίοδο αρκετά δύσκολη και πρωτόγνωρη, στην οποία καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα καθημερινότητας. Αφενός υπάρχει μια αποδιοργάνωση της ρουτίνας μας, αφετέρου χρειάζεται η παραμονή μας εντός του σπιτιού για προληπτικούς λόγους. Σημαντικοί πυλώνες πάνω στους οποίους χτίζεται η προσωπική αίσθησης ασφάλειας υφίστανται σημαντικές αλλαγές, απαιτώντας ευελιξία προσαρμογής και ψυχραιμία, ιδιαίτερα από τις πιο ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, μέσα στις οποίες συγκαταλέγονται οι οικογένειες που έχουν ως μέλη τους παιδιά.

Μετά το κλείσιμο των σχολείων και του συνόλου των εκπαιδευτικών δομών, η μακροχρόνια παραμονή των παιδιών στο σπίτι, η παύση της εργασίας των γονέων, ο περιορισμός της μετακίνησης και εξόδου από το σπίτι, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια για την πορεία των πραγμάτων, τις οικονομικές ή άλλου τύπου δυσκολίες που απορρέουν αναπόφευκτα, διαμορφώνουν συνθήκες που με την πάροδο του χρόνου μπορούν να γίνουν αρκετά ψυχοπιεστικές για όλους μας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες, την προσεχή περίοδο θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες συμβουλές που μπορεί να φανούν χρήσιμες.

Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής συνεδρίων συμβουλευτικής στήριξης μέσω τηλεδιάσκεψης σε γονείς και μαθητές από ειδικούς, ανάλογα με το αίτημα. Η υπηρεσία αυτή θα παρέχεται συγκεκριμένες πρωινές ώρες και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον φορέα μας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2243024515

Email: mail@kesy-kalymn.dod.sch.gr

Ώρες Επικοινωνίας: 8:00-14:30

Αποτέλεσμα εικόνας για κορονοϊόσ και παιδια

ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

https://docs.google.com/forms/d/1uXT-xueSZSkJgwDG0NiDSuDk1_W8bm4c6xhS11AApLg/edit

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση