Σήμερα Τετάρτη 3/04/2019 η διεπιστημονική ομάδα του Κ.Ε.Σ.Υ. ,η οποία αποτελείται από τον προϊστάμενο Αθανάσιο Ρισβά ,τον Βασίλειο Σκούρτα, ψυχολόγο του Κ.Ε.Σ.Υ. και την Ελένη Δασκαλοπούλου κοινωνική λειτουργό του Κ.Ε.Σ.Υ., πραγματοποίησαν επίσκεψη :

α) στο Γυμνάσιο Αγ. Κωνσταντίνου και

β) στο Δημοτικό σχολείο Παντάνασσας.

Σήμερα Πέμπτη 4/04/2019 το Κ.Ε.Σ.Υ . πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τους Διευθυντές /ντριες των ΣΔΕΥ , τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ . και τους ψυχολόγους που υπηρετούν στα πολυθέσια σχολεία και σε ΕΠΑΛ, στο 7Ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.  Έγινε εισήγηση από τον προϊστάμενο του Κ.Ε.Σ.Υ, Αθανάσιο Ρισβά, τον αναπληρωτή  προϊστάμενο  και λογοθεραπευτή του Κ.Ε.Σ.Υ,  Σπύρο Μπαλτά , τον Βασίλη Σκούρτα ψυχολόγο του Κ.Ε.Σ.Υ.  και την Ελένη Δασκαλοπούλου ,κοινωνική λειτουργό του Κ.Ε.Σ.Υ.

Σκοπός της συνάντησης: Διευκρινήσεις σχετικά με το έργο των Ε.Δ.Ε.Α.Υ,  των ΣΔΕΥ , των ψυχολόγων  των ΕΠΑΛ και η διασύνδεσή τους με το Κ.Ε.Σ.Υ.

Σήμερα Παρασκευή 5/04/2019 το ΚΕΣΥ πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τους Διευθυντές /ντριες των ΣΔΕΥ ,τις τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ.  και τους ψυχολόγους που υπηρετούν στα πολυθέσια σχολεία και σε ΕΠΑΛ, στο .  Έγινε εισήγηση από τον προϊστάμενο του Κ.Ε.Σ.Υ., Αθανάσιο Ρισβά,  τον Βασίλη Σκούρτα ψυχολόγο του Κ.Ε.Σ.Υ.  και την Θεοδώρα Μελίστα κοινωνική λειτουργό του Κ.Ε.Σ.Υ.

Σκοπός της συνάντησης: Διευκρινήσεις σχετικά με το έργο των Ε.Δ.Ε.Α.Υ.,  των ΣΔΕΥ, των ψυχολόγων  των ΕΠΑΛ και η διασύνδεσή τους με το Κ.Ε.Σ.Υ.

Σήμερα Δευτέρα 8/04/2019  το Κ.Ε.Σ.Υ.  σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ πραγματοποίησαν ενημερωτική  συνάντηση  με τους εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής , στο Νηπιαγωγείο Αντιρρίου.  Στην συνάντηση  εκπροσώπησαν το Κ.Ε.Σ.Υ.,  ο προϊστάμενος  Αθανάσιος Ρισβάς  και η Δέσποινα Τσαούση νηπιαγωγός ΕΑΕ .

Σκοπός της συνάντησης: Η συνεργασία με το Κ.ΕΣ.Υ. και διαδικασία παραπομπής μαθητών /τριών στο Κ.ΕΣ.Υ. α) μέσω της σχολικής μονάδας και β) με πρωτοβουλία γονέα/κηδεμόνα.

Διάρκεια:  Από τις 11:30π.μ. έως 14:00

Σήμερα  Πέμπτη  11/04/2019  η διεπιστημονική ομάδα η οποία αποτελείται από τον προϊστάμενο του Κ.ΕΣ.Υ ,Αθανάσιο Ρισβά, τον Βασίλη Σκούρτα, ψυχολόγο του Κ.Ε.Σ.Υ. και την Ελένη Δασκαλοπούλου κοινωνική λειτουργό του Κ.Ε.Σ.Υ., πραγματοποίησε επίσκεψη στο:

Α) 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου και στο

Β) 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου .

Διάρκεια:  Από 10:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Σήμερα Πέμπτη 18/04/2019  η διεπιστημονική ομάδα του Κ.Ε.Σ.Υ.  η οποία αποτελείται από την Δέσποινα Τσαούση, νηπιαγωγό ΕΑΕ του Κ.Ε.Σ.Υ., τον Βασίλειο Σκούρτα ,ψυχολόγο  του Κ.Ε.Σ.Υ. και την Πατρούλα Αγγελοπούλου, κοινωνική λειτουργό του Κ.Ε.Σ.Υ. ,   πραγματοποίησε  επίσκεψη στο  1ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου.