«

»

Οκτ 29 2015

Ομιλίες Σχ. Έτους 2014-2015

1) Στα πλαίσια της συνεργασίας του ΚΕΔΔΥ με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές δυσκολίες του Νομού Καβάλας πραγματοποιήθηκε στις 23/03/2015, επιμορφωτική συνάντηση με εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μουσικό γυμνάσιο.
Εκεί πραγματοποιήθηκαν οι εξής ομιλίες:
– Το ΚΕΔΔΥ και οι μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – εισηγητής ο Αθανάσιος Παπαϊωάννου, προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ Καβάλας.
– Μαθησιακές δυσκολίες – εισηγήτρια Μόνιου Μαρία, ψυχολόγος του ΚΕΔΔΥ Καβάλας
– Πρακτικοί τρόποι διδασκαλίας μαθητών με Μαθησιακές δυσκολίες στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση – εισηγήτρια Λυτριάνη Αικατερίνη-Ιωάννα, φιλόλογος ΚΕΔΔΥ Καβάλας.

2) Στα πλαίσια της συνεργασίας του ΚΕΔΔΥ με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές δυσκολίες του Νομού Καβάλας πραγματοποιήθηκε στις 13/05/2015 ομιλία προς εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα «Τρόπος διεξαγωγής των ενδοσχολικών και πανελλαδικών εξετάσεων των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες».
Συγκεκριμένα από το ΚΕΔΔΥ Καβάλας μίλησαν:
– Ο Αθανάσιος Παπαϊωάννου, προϊστάμενος ΚΕΔΔΥ σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
– η Λυτριάνη Αικατερίνη-Ιωάννα, φιλόλογος του ΚΕΔΔΥ Καβάλας σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των ενδοσχολικών εξετάσεων των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

3) Γενικές Οδηγίες για τον τρόπο αντιμετώπισης του άγχους επίδοσης και εξετάσεων από τη ψυχολόγο του ΚΕΔΔΥ Καβάλας Μόνιου Μαρία.

4) Μαθησιακές Δυσκολίες στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από τη φιλόλογο του ΚΕΔΔΥ Καβάλας Λυτριάνη Αικατερίνη-Ιωάννα.

5) Στα πλαίσια της συμμετοχής του ΚΕΔΔΥ Καβάλας στο πρόγραμμα αντιμετώπισης του σχολικού εκφοβισμού έγινε σειρά ομιλιών σε διάφορα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια των σχολικών ετών 2013-2014 και 2014-2015
Συγκεκριμένα: Μαθησιακές Δυσκολίες και σχολικός εκφοβισμός – εισηγήτρια Λυτριάνη Αικατερίνη-Ιωάννα – φιλόλογος του ΚΕΔΔΥ Καβάλας

6) Στις 6/10/2014 το ΚΕΔΔΥ Καβάλας συμμετείχε στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποίησε ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής για τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων ένταξης του Νομού Καβάλας.
Εκεί η φιλόλογος του ΚΕΔΔΥ Καβάλας Λυτριάνη Αικατερίνη-Ιωάννα έδωσε οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων ένταξης

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων