Συμμετοχή του προσωπικού του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. σε επιμορφωτική συνάντηση

Δημοσιευμένο στις 22 Μαρτίου 2012 Κατηγορία: ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΕΔΔΥ από ΚΕΔΔΥ Χανίων

Το προσωπικό του Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕ.Δ.Δ.Υ) Ν. Χανίων, με τη συνεργασία του Δήμου Χανίων, συμμετείχε σε επιμορφωτική συνάντηση σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης του εκφοβισμού και της βίας μεταξύ των μαθητών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17-3-2012, σε αίθουσα του Δήμου Χανίων, από μέλη της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.), η οποία έχει έδρα την Αθήνα, μαζί με σχολικούς συμβούλους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και δύο στελέχη εκπαίδευσης. Στόχος της επιμορφωτικής συνάντησης είναι ο συντονισμός και ο σχεδιασμός κοινών δράσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του εκφοβισμού και της βίας μεταξύ των μαθητών σε σχολεία Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο κ. Χατζηδάκη Χρυσούλα για την ανταπόκριση, τη συνεργασία και την οικονομική στήριξη του βιωματικού σεμιναρίου.
Τους ομιλητές εκπροσώπους της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., κυρίους Ασημόπουλο Χάρη, επίκουρο καθηγητή Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και Χατζηπέμο Θεολόγο, ειδικό παιδαγωγό, για την εξαιρετική τους παρουσίαση, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς στο αίτημά μας.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο “Κύδων” για την ευγενική προσφορά του, να φιλοξενήσει τους δύο επιμορφωτές.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *