Παιδική παχυσαρκία και παρεμβάσεις υγείας στα σχολεία

Ημερίδα με θέμα: “Παιδική παχυσαρκία και παρεμβάσεις υγείας στα σχολεία” θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων.

paxusarkia-epiptwseisΤην ημερίδα διοργανώνει ο σχολικός σύμβουλος Φ. Αγωγής Περιφέρειας Ηπείρου και η ομάδα Φ. Αγωγής της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ Ηπείρου και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων.

Ομιλητής είναι ο Καθηγητής Διατροφής και Διαιτολογίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος ΕΥΖΗΝ, κ. Λάμπρος Συντώσης.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν Δ/ντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικοί και γονείς, για τη διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων, μέσα από την υιοθέτηση ισορροπημένων συνηθειών διατροφής και σωματικής δραστηριότητας, καθώς και το ρόλο της πολιτείας στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των μαθητών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας πατώντας στην παρακάτω εικόνα

πρόγραμμα

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/kdalamagas/2015/02/13/%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%85/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση