Η γιορτή της μητέρας στην παρέα του Γ1

«Παρακολουθώντας την εκδήλωση του Γ1 για τη Γιορτή της μητέρας ένιωσα πραγματικά πολύ όμορφα βλέποντας τη λατρεία που έβγαινε από τα μάτια των παιδιών μας. Μακάρι να πάρουν κι αυτά κάποτε τη χαρά που μας δίνουν τώρα και να είμαστε κι εμείς εκεί να τα καμαρώσουμε ξανά! Ευχαριστώ πολύ την κυρία Κωνσταντίνα και τα πιτσιρίκια μας για τα δάκρυα ευτυχίας που μας χάρισαν!» (Ελένη Κ. μητέρα της Μαρίας Σοφίας)

«Η Γιορτή της Μητέρας από την Παρέα του Γ1 ήταν μια από τις πιο συγκινητικές γιορτές που έχω παρακολουθήσει. Ένιωσα την επιβράβευση και την αναγνώριση που κάθε μητέρα έχει ανάγκη να νιώσει, την τιμή, το δώρο να είσαι μητέρα, κάτι που ξεχνάμε με την πίεση, την κούραση και το τρέξιμο της καθημερινότητας. Θυμήθηκα όλα όσα ονειρευόμουν, όλη την αγάπη που ήθελα να δώσω όταν, πριν γίνω μητέρα, το πιο όμορφο, το πιο μεγάλο όνειρό μου ήταν να αποκτήσω ένα παιδάκι και να του δώσω την αγάπη μου. Νιώθω μεγάλη ευτυχία, τιμή και ευγνωμοσύνη που είμαι μητέρα και πιο δυνατή επειδή μου το θυμήσατε, ν’ αντέξω ό,τι χρειαστεί. Ευχαριστώ!!  (Σάντρα Β. μητέρα της Παυλίνας)

Εντυπώσεις γιορτής (Σουζάνα Σ. μητέρα του Στήβεν, επιστολή στα γερμανικά…αναζητούμε μεταφραστή)

…και η μετάφραση από την κ. Δήμητρα:

Ευχαριστώ πολύ την κ. Κωνσταντίνα και τους μαθητές του Γ1 γι΄αυτή τη γιορτή. Ήταν μια υπέροχη μέρα και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια. Είδα το γιο μου Στήβεν κι ένιωσα περήφανη που είμαι μητέρα δυο παιδιών. Είναι ό,τι καλύτερο έχω στη ζωή μου κι εγώ τα χρειάζομαι περισσότερο απ’ ό,τι αυτά εμένα. Αισθάνομαι χαρούμενη όταν παίζω και συζητώ μαζί τους. Η μητρότητα είναι μια δύσκολη αλλά διασκεδαστική υπόθεση. Ενδιαφέρομαι για την υγεία τους και την εκπαίδευσή τους αλλά ενδιαφέρομαι περισσότερο ν’ αγαπήσουν το Θεό. Θέλω να συμφωνήσω με τα λόγια της κ. Κωνσταντίνας ότι ο ρόλος της μητέρας είναι ο σημαντικότερος και βασικότερος στη ζωή των παιδιών και ότι η αγάπη στο σπίτι είναι απαραίτητη για να μην ψάχνει το παιδί την αγάπη εκτός σπιτιού. Η μητέρα είναι η πηγή της ασφάλειας για το παιδί της, άσχετα από την ηλικία του. Εμείς πρέπει ν’ ακούμε και να φροντίζουμε όλα τα προβλήματα των παιδιών. Ευχαριστώ πολύ, κ. Κωνσταντίνα, είστε κι εσείς ένα πρότυπο γι’ αυτά τα παιδιά.

Στήβεν, σ΄αγαπώ κι είμαι πολύ περήφανη για σένα!

Αφήστε μια απάντηση