19. Welcome back!

Απρ 202027

Καλημέρα παιδάκια μου!!
Χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες, αν και σίγουρα ήταν πολύ διαφορετικά από τις άλλες χρονιές. (Περιμένω να τα δω στα ημερολόγιά σας!!)
Έχετε καταφέρει οι περισσότεροι (20) να μπείτε στο e-me, και ελπίζω μέσα στις επόμενες μέρες να τα καταφέρετε και οι υπόλοιποι. Σας περιμένουμε με χαρά να σας καλωσορίσουμε στον τοίχο μας.
Την Παρασκευή σας έστειλα μια άσκηση μέσω του  e-me assignments. Οχτώ παιδάκια μου απαντήσατε. Περιμένω και τους άλλους να μου στείλετε τις απαντήσεις σας. Επειδή ίσως κάποιοι δυσκολεύεστε σας δείχνω την παρακάτω εικόνα.

Την εργασία σας την γράφετε εκεί που δείχνει το κάτω βελάκι. Δεν χρειάζεται να επισυνάψετε αρχείο word. Απλά γράφετε την απάντησή σας και πατάτε το πράσινο κουμπί. Μπορεί να νομίζετε ότι εξαφανίστηκε, αλλά δεν εξαφανίστηκε, έρχεται σε μένα και το βλέπω εγώ. Οπότε δεν χρειάζεται να το στείλετε πολλές φορές.
Σήμερα θα κάνουμε δύο ασκήσεις από μια άλλη εφαρμογή (e-me content). Οι ασκήσεις αυτές έχουν τη μορφή του κουίζ, αλλά εγώ θα μπορώ να δω το σκορ σας. Οπότε, αν νιώσετε ότι μπορούσατε να τα πάτε και καλύτερα, μπορείτε να επαναλάβετε το κουίζ όσες φορές θέλετε… Εξάλλου διορθώνοντας τα λάθη μας, μαθαίνουμε! Κι εμείς αυτό θέλουμε εδώ, να μάθουμε και να θυμηθούμε όσα έχουμε μάθει. Τα παιδάκια που έχουν μπει στο e-me θα κάνουν εκεί αυτά τα κουιζ, όχι εδώ! Εδώ τα έβαλα για τα παιδάκια που δεν έχουν κάνει ακόμα είσοδο στο e-me.

 

Και φυσικά μια επανάληψη στην προπαίδεια, για να μην ξεχνιόμαστε!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eXTReMe Tracker

Σκακιστική άσκηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων