ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Σεπ 202115

Αγαπητοί γονείς,

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!!!
Επιπλέον θα ήθελα να υπενθυμίσω και να διευκρινίσω κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις πρώτες μέρες και με τη λειτουργία του σχολείου:

Αυτή την πρώτη εβδομάδα προσαρμογής, πέρα από κάποιες δραστηριότητες και παιχνίδια συνεργασίας μπαίνουμε σιγά σιγά στα καινούρια μας βιβλία και σταδιακά θα ξεκινήσουμε και τις δραστηριότητές μας για το σπίτι. Συγκεκριμένα για αύριο θα έχουν τις ασκήσεις στην πίσω πλευρά της φωτοτυπίας, από αύριο θα ξεκινήσουμε την ανάγνωση και από μεθαύριο ανάγνωση, αντιγραφή, ορθογραφία και κάποιες ασκήσεις.

Τη φετινή χρονιά θα επιμείνουμε πολύ στην ανάγνωση και στην πολύ καλή προετοιμασία της στο σπίτι, τόσο με τα παιδιά που δυσκολεύονται, όσο και με τα υπόλοιπα!!!

Από αύριο ξεκινάει το ολοήμερο όπως είδατε στην ανακοίνωση. Τα παιδιά που θα μένουν στο ολοήμερο θα φέρουν  αρχικά το τσαντάκι με το φαγητό τους, (το οποίο να υπενθυμίσω ότι ΔΕΝ ζεσταίνεται) κουτάλι ή πιρούνι, μία πετσέτα, χαρτοπετσέτες και έξτρα μάσκες. Αύριο θα υπάρξει επιπλέον ενημέρωση στους μαθητές από την υπεύθυνη του ολοήμερου για τον τρόπο λειτουργίας.

Ακόμα θα ήθελα να σας υπενθυμίσω  ότι αύριο Πέμπτη 16/9/2021 θα μας επιδείξετε τη σχολική κάρτα για το δεύτερο self test κατ’εξαίρεση για αυτήν την εβδομάδα. Από την επόμενη εβδομάδα θα ισχύει κάθε Τρίτη και Παρασκευή. (Θα μπαίνετε στο σχολείο δείχνοντάς το κάθε Τρίτη και Παρασκευή και άρα θα το κάνετε μέχρι και 24 ώρες πριν, δηλαδή Δευτέρα και Πέμπτη).
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σχολική κάρτα που έδωσα χτες στα παιδιά. Εάν κάποιος θέλει διευκρινίσεις, μη διστάσει (είτε στην πόρτα στο σχόλασμα, είτε στο mail).

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

eXTReMe Tracker

Σκακιστική άσκησηTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων