Εκδήλωση Παρουσίασης των Προγραμμάτων του Δικτύου «Κινηματογραφική Εκπαίδευση» -Σχολ. ‘Ετος 2018-19

Η  Εκδήλωση Παρουσίασης των Προγραμμάτων του Δικτύου «Κινηματογραφική Εκπαίδευση» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα τελετών του Πειραματικού Σχολείου του Α.Π.Θ. και την παρακολούθησε πλήθος μαθητών, εκπαιδευτικών και κηδεμόνων.

Οι πολιτιστικές ομάδες του 88ου Δημοτικού σχολείου παρουσίασαν τα αποτελέσματα των εργασιών τους σχετικά με την Κινηματογραφική Εκπαίδευση. Την παρουσίαση έκαναν μαθητές και μαθήτριες εκπροσωπώντας τις ομάδες μας.

Το Α1 τμήμα με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς την κ. Βάσω Καυκιά (ΠΕ70) και την κ. Μαίρη Χατζηθεοδωρίδου (ΠΕ70) παρουσίασε τις ταινίες “Ο Θησαυρός” και “Οι Σκέψεις μου”. Η πρώτη ταινία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με φοιτητές από το Τμήμα Κινηματογράφου του Α.Π.Θ.  και η δεύτερη με την εικαστικό του σχολείου κ. Κατερίνα Κατσιούρα.

Το Ε2 τμήμα με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς την κ. Μαίρη Χατζηθεοδωρίδου (ΠΕ70), την κ. Γιαζάση Ελισάβετ (ΠΕ06) και την κ. Κατερίνα Κατσιούρα (ΠΕ08) παρουσίασαν τις ταινίες “Όλια” (συνεργασία με φοιτητές από το Τμήμα Κινηματογράφου) και “Η Σενάκ του Αστάν”. Η μουσική επένδυση της δεύτερης ταινίας είναι σε σύνθεση και εκτέλεση του μαθητή μας Αντώνη Τ.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση