Απονομή βραβείων και αναμνηστικών διπλωμάτων από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε.

Λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία έγινε η απονομή των βραβείων και των αναμνηστικών διπλωμάτων στους μαθητές και μαθήτριες του 88ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν στον μαθητικό διαγωνισμό 2017 “Υπάρχουμε Μαζί” που διοργάνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Το ομαδικό έργο των μαθητριών μας Φωτεινής Εξ., Χριστίνας Κ., Άννα Γ., Ελευθερία Ρ. και Ραφαέλα Κ. είχε την τιμή να κερδίσει το βραβείο στην κατηγορία Ζωγραφική-Δ΄Δημοτικού.

Η Ύπατη Αρμόστεια έστειλε στα κορίτσια τα βραβεία τους συνοδευμένα από το βιβλίο “Το Σκληρό Καρύδι” της Ελένης Σβορώνου και ένα παγουρίνο με το λογότυπο της Ύπατης Αρμοστείας. Όλα τα παιδιά της Δ΄και Ε΄Τάξης του σχολείου μας που συμμετείχαν στο σύνολό τους με ομαδικές εργασίες  έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα και από ένα βραχιολάκι της Ύπατης Αρμοστείας. Επίσης η υπεύθυνη εκπαιδευτικός, Κατερίνα Κατσιούρα (ΠΕ08), έλαβε εκπαιδευτικό υλικό της Ύπατης Αρμοστείας εγκεκριμένο από το ΥΠΕΘ για χρήση μέσα στην τάξη.

Τα έργα που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τους πρόσφυγες 2017 με θέμα «Υπάρχουμε Μαζί» (UNHCR) παρουσιάστηκαν σε εικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων την Τετάρτη 20 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (αίθουσα: Δεξαμενές Καθαρισμού) σε μια γιορτή τέχνης και πολιτισμού, μαζί με τους πρόσφυγες.

Μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές μας εδώ 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση