preload
Μάι 15 05
Πειρατής Πιγκουίνος

Έχετε κάνει πολύ δουλειά έως τώρα στο ιστολόγιό σας αλλά και στο γουίκι σας. Σας αξίζει αναγνώριση για τη δουλειά σας αλλά θέλετε αυτή η δουλειά ταυτόχρονα να πιάσει τόπο και να την αξιοποιήσουν και άλλοι. Καθορίστε τις άδειες για την δουλειά σας ώστε να την κάνετε εύκολα αξιποποιήσιμη από τους άλλους. Και για να δυσκολέψετε την ζωή των πειρατών που πλέον δεν θα μπορούν να σας κλέψουν… αφού θα έχετε παραχωρήσει διακιώματα χρήσης.

Πειρατικό Καράβι

Πειρατικό Καράβι

  • Πηγαίνετε στο creativecommons.gr και επιλέξτε μια άδεια για το ιστολόγιό σας. Αντιγράψτε τον κώδικα HTML από την σελίδα της άδειας που φτιάξατε και επικολλήσετε τον σε μια μονάδα (widget) κειμένου που θα δημιουργήσετε στο ιστολόγιό σας (σε κάποια πλευρική στήλη λογικά).
  • Πηγαίνετε στο γουίκι που έχετε δημιουργήσει στο wikispaces.com και από τις ρυθμίσεις (Settings) επιλέξτε άδειες (License) και επιλέξτε την άδεια που επιθυμείτε για το γουίκι σας.

Μπράβο! Είστε νόμιμοι και βοηθάτε στην διάδοση της πληροφορίας και την βελτίωση της ανθρωπότητας συνολικά.

Υ.Γ. Δεν χάσαμε το μέτρημα. Οι ασκήσεις 16 έως και 23 έχουν ανακοινωθεί στο γουίκι του σεμιναρίου στην σελίδα των ασκήσεων.

2 σχόλια to “Άσκηση 24η: Αδειοδοτήστε τα Έργο σας”

  1. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΙΟΥΛΙΑ Έγραψε:

    Εδώ είμαι για να σε στηρίξω γκρινιαρούλα @egiannoudi

  2. ΓΙΑΝΝΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ Έγραψε:

    Καλή η προστασία από πειρατές αλλά νομίζω πως θ’αρχίσω κ πάλι να γκρινιάζω.Μπορείτε να με στηρίξετε σ’αυτή μου την προσπάθεια @lenakoul @jfragouli

Αφήστε μια απάντηση

 Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση