ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022 ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
1. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ
Στολίσαμε το δέντρο μας με γούνινα ζωάκια που έφερε ο κάθε μαθητής από το σπίτι του! ‘Ετσι το δεντράκι μας έχει το προσωπικό γούστο του κάθε μαθητή.
2. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Οι μαθητές, μέσα από μια πληθώρα χριστουγεννιάτικων κατασκευών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, επίλεξαν εκείνες με τις οποίες θέλανε να ασχοληθούμε.
4. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
Η μεγάλη μέρα έφτασε ! Οι μικροί μας ηθοποιοί είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την ιστορία της γέννησης. Την μοναδική νύχτα του ερχομού στη γη του Σωτήρα του Κόσμου.
Ο Θεός με το μυστήριο της ενανθρώπησης του Κυρίου, εκφράζει την απόλυτη αγάπη προς τον άνθρωπο.
Ήρθε στη γη για να φέρει
ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ, ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ,
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!
Τις παραπάνω έννοιες προσεγγίζουν τα παιδιά με το δικό τους μοναδικό τρόπο!!
5. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ “Ο ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ”
Οι εκδηλώσεις μας για τα Χριστούγεννα συνεχίζονται, με την παρουσίαση θεατρικού στους μαθητές του 22ου Νηπιαγωγείου και της Α΄ τάξης του 9ου Δημοτικού, στο πλαίσιο του προγράμματος Ομαλής Μετάβασης το οποίο εκπονούμε.
Στη συνέχεια οι μαθητές των δύο σχολείων συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μια όμορφη αφίσα, στην οποία αποτύπωσαν την σημερινή ημέρα.
6. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απ’έξω τις αισθήσεις της όσφρησης, της γεύσης και της αφής γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του στη μάθηση για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας. Κάναμε, λοιπόν, τους πιο νόστιμους κουραμπίεδες φτιαγμένους από μικρά μαγικά χεράκια με πολύ μεράκι.
7. Τέλος ψάλαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Διευθυντή και μέρος των εκπαιδευτικών του 9ου Δημοτικού, αλλά και στους μαθητές του 22ου Νηπιαγωγείου. Στη συνέχεια η έκτη τάξη του Δημοτικού μας προσκάλεσε στο Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ στην αίθουσα εκδηλώσεων . Μικροί και μεγάλοι μαθητές διασκέδασαν με κέφι.






















