Κατάργηση των Πανελληνίων εξετάσεων από το 2020 προανήγγειλε ο Γαβρόγλου

Ο υπουργός Παιδείας προανήγγειλε κατάργηση των Πανελληνίων εξετάσεων και δήλωσε ότι το νέο σύστημα για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ανακοινωθεί στα τέλη Ιουλίου, ενώ πρόκειται να ισχύσει από τον Ιούνιο του 2020. Ο Κώστας Γαβρόγλου διέψευσε ότι δεν θα υπάρχουν εξετάσεις με το νέο σύστημα, ενώ τόνισε την ανάγκη

 » Διαβάστε περισσότερα

Πολύμετρο

Το πολύμετρο είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο όργανο από ηλεκτρονικούς και ηλεκτρολόγους. Τι μπορούμε να μετρήσουμε με το πολύμετρο και πως μπορούμε να δουμε στο παρακάτω βίντεο.

 

Συμμετοχή στην 1η ημερα Νέων του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στη χώρα μας

Μαθητές του σχολείου μας με τη συνοδεία του εκπαιδευτικού Μισιρλή Ευάγγελου πήραν μέρος στην πρώτη ημερα Νέων του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου (1st EYP day Greece) που διοργανώθηκε στη χώρα μας.

Η συνάντηση των νέων έγινε στην Ξάνθη στις 10

 » Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Ρομποτικής Ανοιχτών Τεχνολογιών

O Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), Πανεπιστημικά ιδρύματα, διάφοροι φορείς και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας διοργανώνουν, τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Physical Computing Ανοιχτών Τεχνολογιών.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε ομάδες μαθητών σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ) και στα ΙΕΚ.

Ο Πανελλήνιος

 » Διαβάστε περισσότερα