ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2021-22

Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και χαιρόμαστε πολύ που τα καταφέραμε αρκετά καλά παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε και σχετίζονταν με την πανδημία του COVID 19.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας γιατί με δημιουργική διάθεση, πείσμα και επιμονή, προσπάθησαν, και ανταποκρίθηκαν θετικά στις πολλαπλές προκλήσεις του μαθήματος!  Ολοκλήρωσαν τις γραπτές τους εργασίες και με ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο κατασκεύασαν ομοιώματα τεχνολογικού ενδιαφέροντος που πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!! Οι παρουσιάσεις των έργων που κατασκεύασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες έγιναν με μεγάλη επιτυχία μέσα στην τάξη και έτσι όλοι οι μαθητές λειτούργησαν προσθετικά στη μάθηση και την δημιουργικότητα, αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς και απέκτησαν γνώσεις και εμπειρία!!

Στα ατομικά έργα των μαθητών και μαθητριών μας, όπως παρουσιάζονται παρακάτω, θα μπορέσετε να παρατηρήσετε με προσοχή τις λεπτομέρειες κάθε έργου, να μελετήσετε, αφού κάνετε παύση του βίντεο, τα υλικά και τον τρόπο συναρμολόγησης των κατασκευών και να θαυμάσετε την προσπάθειά τους. Οι κατασκευές στις οποίες εμφανίζονται μπαλόνια είναι αυτές οι οποίες διακρίθηκαν από το σύνολο των συμμαθητών της κάθε ομάδας του τμήματος (α) και (β).

Οι εκπαιδευτικοί του μαθήματος

 

Μαρκάκη Στέλλα

Χαιρέτη Αναστασία

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *