ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2020-21

Η Σχολική Χρονιά 2020-2021, όπως όλοι μας βιώσαμε, ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά! Εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας του COVID 19 η εκπαίδευση των μαθητών μας χαρακτηρίστηκε από  διαστήματα «δια ζώσης» και «εξ αποστάσεως» εκπαίδευση. Αναγκαστήκαμε να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο λειτουργίας του μαθήματος της Τεχνολογίας και δυστυχώς μεταξύ άλλων στερήσαμε από τους/τις μαθητές/μαθήτριές μας ευχάριστες, ανέμελες και δημιουργικές στιγμές και δραστηριότητες.

Οι δυσκολίες πολλές για όλους μας καθώς ήταν πρωτόγνωρη η νέα αυτή διαδικασία μάθησης και εκπαίδευσης. Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας γιατί με πείσμα και επιμονή, προσπάθησαν, κρατήθηκαν ενεργοί, όσο μπορούσε ο καθένας, και ανταποκρίθηκαν θετικά στις πολλαπλές προκλήσεις του μαθήματος!  Ολοκλήρωσαν τις γραπτές τους εργασίες και με ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο κατασκεύασαν ομοιώματα τεχνολογικού ενδιαφέροντος που πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!! Οι παρουσιάσεις των έργων που κατασκεύασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες έγιναν με μεγάλη επιτυχία μέσα στην τάξη και έτσι όλοι οι μαθητές λειτούργησαν προσθετικά στη μάθηση και την δημιουργικότητα, αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς και απέκτησαν γνώσεις και εμπειρία!!

Δυστυχώς λόγω των συνθηκών της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε έκθεση των έργων της Τεχνολογίας και δεν μπορέσαμε να παρατηρήσουμε με προσοχή τα έργα που δημιουργήθηκαν με μεράκι και φαντασία από τους μαθητές μας.  Δεν είχαμε την ευκαιρία να επιβραβεύσουμε εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, τις προσπάθειες τους και να τους  ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να εξελίσσονται και να αγαπούν τη μάθηση!!  

Ακολουθούν τα ατομικά έργα των μαθητών της Α’ γυμνασίου ανά τμήμα.

 

Η υπεύθυνη καθηγήτρια του μαθήματος

Μαρκάκη Στυλιανή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *