ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ σχολικού έτους 2017-18

Την  Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 8.30π.μ – 10.00πμ., πραγματοποιήθηκε έκθεση με τις «δημιουργίες» των μαθητών μας στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας. Παρουσιάστηκαν ατομικές και ομαδικές κατασκευές των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης αντίστοιχα.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία όπου οι μαθητές και μαθήτριες χάρηκαν που οι συμμαθητές τους, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Πατεράκης, καθώς και ο Σχολικός Σύμβουλος του μαθήματος της Τεχνολογίας κ. Τζωρτζάκης αγκάλιασαν και επιβράβευσαν την προσπάθεια τους.

Την ίδια μέρα δύο τμήματα της Στ΄τάξης του 46ου Δημοτικού σχολείου επισκέφτηκαν το σχολείο μας για να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με το χώρο, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τους μαθητές μας  στην έκθεση των κατασκευών της τεχνολογίας.

Η έκθεση μετατράπηκε σε γιορτή όπου οι δημιουργοί των έργων μπόρεσαν να περιγράψουν τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν, μελέτησαν, κατασκεύασαν και έγραψαν την δική τους εργασία και να νιώσουν περήφανοι για αυτό!

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για το ενδιαφέρον, τη συνέπεια που έδειξαν και γενικά για την προσπάθεια τους!!

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους, καλό καλοκαίρι να περάσουν και πάντα να προοδεύουν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

 

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες του μαθήματος

Καρασαββίδου Πόπη

Μαρκάκη Στυλιανή

Αφήστε μια απάντηση