5η συνάντηση Ομίλου

Στην σημερινή μας συνάντηση είχαμε την τιμή και χαρά να φιλοξενήσουμε την κυρία Μαλκοπούλου Σταυρούλα, Κοινωνική Λειτουργό στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Μαζί της αποκομίσαμε χρήσιμες πληροφορίες για τα Παιδικά Χωριά SOS, συζητήσαμε και λύσαμε απορίες. Μάθαμε πως κάθε Παιδικό Χωριό SOS είναι μια μεγάλη οικογένεια που αγκαλιάζει τα παιδιά που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς γονείς τους με

αγάπη και φροντίδα 

Συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους και πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας όχι μόνο υλικά αγαθά αλλά κυρίως αγάπη, ζεστασιά και σεβασμό.

Οι μαθητές του ομίλου ενημέρωσαν τους υπόλοιους μαθητές του σχολείου μας για την δράση που οργανώνουν και τους παρότρυναν να φέρουν πράγματα για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS.

Αφού συγκεντρώθηκαν τα αγαθά μας επισκέφτηκε η κυρία Μαλκοπούλου για να της τα παραδόσουμε γεμάτοι χαρά και υπερηφάνειά.

Στέλνουμε την αγάπη και τα χαμόγελά μας στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS και ευχαριστούμε μικρούς και μεγάλους για την συνεισφορά τους στην δράση αυτή.

sos sos2

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *