kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

O πόλεμος ενάντια στον Θεό έχει ενταθεί ? Διαφήμιση αθεΐας – Αμφισβήτηση Εκτρώσεων & Δαρβινισμού = Φυλακή!!!

Συγγραφέας: kantonopou στις 2 Νοεμβρίου, 2008

********************************************************************* 1. O πόλεμος ενάντια στον Θεό έχει ενταθεί. Μέχρι και  μήνυση  έκανε κάποιος στον Θεό.  

βλέπε σχετικά :

https://blogs.sch.gr/kantonopou/?s=%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%A5%CE%A3%CE%95+%CE%A4%CE%9F%CE%9D+%CE%98%CE%95%CE%9F&submit=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7

&

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7673591.stm

2. Λεωφορεία στην βρετανική πρωτεύουσα,  θα  κυκλοφορούν με  διαφημίσεις για τον αθεϊσμό.

 Τα “διαφημιστικά” μηνύματα επάνω στα λεωφορεία θα λένε: «Δεν υπάρχει πιθανώς κανένας Θεός». «Τώρα σταματήστε να ανησυχείτε και απολαύστε τη ζωή σας»? 

 a1.jpg 

Onboard the bus

The Atheist Bus Campaign was launched  October 21st with a piece in the Guardian’s Comment is Free: “All aboard the atheist bus” . It has already been phenomenally successful, raising twenty times the amount initially sought in just the first week.  The size of the response, and moreover the positive tone of supporters and the community developing around the bus, are overwhelming. The campaign is a response to a widely-run religious advert on London buses which linked to a website threatening hellfire for unbelievers.  Sherine’s reassuring “humanised” message will read:

a2.jpg

Βλέπε ακόμη σχετικά:

http://www.atheistcampaign.org/

&

http://www.humanism.org.uk/site/cms/

&

http://www.justgiving.com/atheistbus

 

3. Αμφισβήτηση Εκτρώσεων & Δαρβινισμού = Φυλακή!!!

Τελικά αυτή η Δύση χωρίς Ιερά Εξέταση δεν μπορεί να κάνει

a3.jpg

άψυχον το έμβρυο σύμφωνα με το Νόμο… 

Ο Paul Belien στην Brussels Journal (23-06-07) για τον πνευματικό καρκίνο των ημερών μας, σέ μετάφραση από το Διαδίκτυο:«Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα γερμανικό δικαστήριο καταδίκασε έναν 55χρονο λουθηρανό πάστορα σε ένα έτος φυλάκισης για ?Volksverhetzung? (υποκίνηση των ανθρώπων) επειδή σύγκρινε τη δολοφονία των αγέννητων στη σύγχρονη Γερμανία με το ολοκαύτωμα.

Την επόμενη εβδομάδα, το Συμβούλιο της Ευρώπης πρόκειται να ψηφίσει ένα ψήφισμα που επιβάλλει το Δαρβινισμό ως επίσημη ιδεολογία της Ευρώπης.

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις καλούνται να πολεμήσουν την έκφραση των απόψεων των οπαδών της θεωρίας της δημιουργίας, όπως η νεαρά γη και τις θεωρίες ευφυούς σχεδίου. Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης αυτές οι θεωρίες είναι ?αντιδημοκρατικές? και ?μια απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα.?a4.jpgΟ ήρωας-πάστορας Johannes Lerle (?)

Ο πάστορας Johannes Lerle σύγκρινε τη δολοφονία των αγέννητων με τη δολοφονία των Εβραίων στο Αουσβιτς κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Στις 14 Ιουνίου, ένα δικαστήριο στο Erlangen δίκασε ότι, με αυτό τον τρόπο, ο πάστορας ?υποκινούσε τους ανθρώπους? επειδή η δήλωσή του ήταν μια άρνηση του ολοκαυτώματος των Εβραίων στην ναζιστική Γερμανία.

Ως εκ τούτου, ο κ. Lerle καταδικάστηκε σε ένα έτος φυλάκιση. Προηγουμένως, είχε περάσει ήδη οκτώ μήνες στη φυλακή επειδή αποκάλεσε αυτούς που κάνουν τις αμβλώσεις ?επαγγελματίες δολοφόνους? ένας ισχυρισμός που το δικαστήριο έκρινε ότι είναι δυσφημιστικός επειδή, σύμφωνα με το δικαστήριο, οι αγέννητοι δεν είναι άνθρωποι.

Άλλα γερμανικά δικαστήρια καταδίκασαν τους υπέρ της ζωής επειδή λένε ότι ?στις κλινικές άμβλωσης, η ζωή που δεν αξίζει να επιζήσει θανατώνεται,? επειδή αυτή η ορολογία ξύπνησε στη μνήμη το πρόγραμμα ευθανασίας του Χίτλερ, ο οποίος χρησιμοποιούσε την ίδια γλώσσα. Το 2005, ένας Γερμανός υπέρ της ζωής, ο Annen, καταδικάστηκε σε 50 ημέρες φυλάκιση επειδή είπε ?Σταματήστε τις άδικες [rechtswidrige] αμβλώσεις στην [ιατρική] πρακτική,? επειδή, σύμφωνα με το δικαστήριο, η έκφραση ?άδικη? γίνεται κατανοητή από μη ειδικούς ως σημαίνουσα παράνομη, που οι αμβλώσεις δεν είναι Volksverhetzung είναι ένα έγκλημα που οι Ναζί επικαλέσθηκαν συχνά ενάντια στους εχθρούς τους και που η σύγχρονη Γερμανία χρησιμοποιεί επίσης για να εκφοβίσει τους σχολιζόμενους στα σπίτια.

4.  Σύντομα, οι γερμανικές αρχές θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την ίδια κατηγορία ενάντια στους ανθρώπους που αμφισβητούν τη θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου. a5.jpg

Πράγματι, την επόμενη Τρίτη, το Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ), το κύριο σώμα των ανθρώπινων δικαιωμάτων της Ευρώπης, θα ψηφίσει για μια πρόταση που υποστηρίζει την πάλη ενάντια στη θεωρίας της δημιουργίας, ?νεαρά γη? και ?ευφυές σχέδιο? στα 47 κράτη μέλη της.

Σύμφωνα με μια έκθεση της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΣτΕ, οι οπαδοί της θεωρίας της δημιουργίας είναι επικίνδυνοι ?θρησκευτικοί φανατικοί οπαδοί ? που διαδίδουν ?τις μορφές θρησκευτικού εξτρεμισμού? και ?θα μπορούσαν να γίνουν απειλή στα ανθρώπινα δικαιώματα.? Η έκθεση προσθέτει ότι η αποδοχή της επιστήμης της εξέλιξης ?είναι κρίσιμη για το μέλλον των κοινωνιών μας και των δημοκρατιών μας.?

 a6.jpg?Η θεωρία της δημιουργίας, γεννήθηκε από την άρνηση της εξέλιξης των ειδών μέσω της φυσικής επιλογής, ήταν για πολύ καιρό ένα σχεδόν αποκλειστικά αμερικανικό φαινόμενο,? λέει η έκθεση.

?Σήμερα οι θεωρίες της δημιουργίας προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στην Ευρώπη και η διάδοσή τους έχει επιπτώσεις σε κάμποσα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης Αυτό ενθαρρύνει την ανάπτυξη όλου του τρόπου του φονταμενταλισμού και του εξτρεμισμού, συνώνυμου με επιθέσεις απώτατης οξύτητας στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η συνολική απόρριψη της επιστήμης είναι σίγουρα μια από τις σοβαρότερες απειλές για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα πολιτικά δικαιώματα. Ο πόλεμος στη θεωρία της εξέλιξης και στους υπερασπιστές της πολύ συχνά ξεκινά με μορφές θρησκευτικού εξτρεμισμού που συνδέονται πολύ με τα ακραία δεξιά πολιτικά κινήματα. [… ] Εάν δεν είμαστε προσεκτικοί, οι αξίες που είναι η ίδια η ουσία του Συμβουλίου της Ευρώπης θα βρεθούν κάτω από την άμεση απειλή από τους φανατικούς οπαδούς της Δημιουργίας.? 

Σύμφωνα με την έκθεση του ΣτΕ, η Αμερική και η Αυστραλία είναι ήδη στο δρόμο για να γίνουν τέτοιες μη δημοκρατικές θεοκρατίες όπου τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα διακυβεύονται?»

Πηγές:  από τον ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ τεύχος Ιουλίου 2007. Η φωτό του σφαγιασμένου εμβρύου είναι από τη σελίδα http://www.abort73.com/HTML/I-A-4-photos8.html  http://egolpio.wordpress.com/2008/11/01/darwin_2/#more-946 

Αφήστε μια απάντηση