Xbox360: Project Natal απο την Microsoft!

Η Microsoft αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της E3, μια πρότυπη κάμερα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν χειριστήριο για το Xbox360

Με την κωδική ονομασία «Project Natal», η κάμερα εξαλείφει την ανάγκη για χρήση χειριστηρίου. Αντί αυτού, η πρότυπη πατέντα έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης των κινήσεων του χρήστη, των μορφασμών του προσώπου του αλλά και της φωνής. Επιπλέον, μπορεί να ανιχνεύσει εικόνες αληθινών πραγμάτων και να αντιδράσει σε εντολές όχι μόνο φυσικές αλλά και φωνητικές.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση
Δείτε επίσης το Video
Microsoft: Project Natal Επίσημη παρουσίαση του Project Natal 04/06/2009
του «Project Natal» μαζί με τρία πρότυπα προγράμματα. Το «Ricochet» είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο με ποδοσφαίρου που απαιτεί από τον παίχτη να χρησιμοποιήσει ολόκληρο το σώμα του ώστε να σουτάρει σωστά τις μπάλες στους στόχους. Από την άλλη το «Paint Party» είναι ένα παιχνίδι τέχνης όπου ολόκληρο το κορμί του παίχτη χρησιμοποιείται ως πινέλο και τέλος το «Milo», με το οποίο ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με ένα εικονικό αγόρι.

Η πρότυπη συσκευή συνδυάζει μια κάμερα, έναν αισθητήρα βάθους, μικρόφωνο και το αποκλειστικό λογισμικό της εταιρείας. Οι υπεύθυνοι του «Natal Project» υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη συσκευή θα φέρει τους ανθρώπους κοντά με τρόπους που ούτε καν είχαν φανταστεί ποτέ.

Πηγή: www.pcw.gr

Αφήστε μια απάντηση