ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Σχετικά με ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Για μένα, εν τάχει…

Γεννήθηκα στη Σαλονίκη.. Σπούδασα στο Μαθηματικό Ιωαννίνων. Γύρισα πίσω και για είκοσι χρόνια εργάστηκα στο χώρο που αποκαλούμε παραπαιδεία.. (κατά το παρα πόδας;)

Το 2007 μέσω του ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών διορίστηκα στην Κομοτηνή, την επόμενη χρονιά πήρα μετάθεση στη Χαλκιδική και τη μεθεπόμενη μετατέθηκα στη Θεσσαλονίκη.

Here I’ m again! 🙂

Διδάσκω σε Λύκειο. Αγαπώ το σχολείο, την τάξη και όλη τη διαδικασία της μάθησης, από το πρώτο σχεδίασμα, στο πρόχειρό μου, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, την εμφανή αλλαγή στάσης των μαθητών μου…:)

Εκτός από την οικογένειά μου, το σχολείο, το μεταπτυχιακό [2010 – 2015] κι άλλες τινές υποχρεώσεις και ποικίλες επιμορφώσεις, συντονίζω Λέσχες Ανάγνωσης, σχολικές και ενηλίκων, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ομάδας Θαλής+Φίλοι, την οποία εκπροσωπώ στη Θεσσαλονίκη από το 2007.
Σε εθελοντική βάση προσπαθώ να συμβάλω στη διάδοση της φιλαναγνωσίας και μέσω αυτής στην ανάδειξη της λογοτεχνικής-αφηγηματικής πτυχής των Μαθηματικών και της διασύνδεσής τους με κάθε έκφανση της καθημερινής μας ζωής.

Από τη σχολική χρονιά 2016-2017 είμαι μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Νεάπολης, Θεσσαλονίκης! 🙂


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.