Γειά σου Κόσμε!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη σας δημοσίευση. Αλλάξτε την ή διαγράψτε την και αρχίστε το “Ιστολογείν”!

Σχετικά με Γιάννης Δημόπουλος

Γεια και χαρά σε όλους!
 
Παραθέτω λίγα στοιχεία για όποιον θέλει να μάθει κάτι παραπάνω από το όνομα μου.
 
Για να δούμε λοιπόν…
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα δυτικά προάστια (Ίλιον και Περιστέρι). Τελείωσα στο 7ο ΓΕΛ Περιστερίου και ακολούθως σπούδασα Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς απ’ όπου αποφοίτησα το 2001. Εργάστηκα αρχικά σε μια ιδιωτική εταιρία ως προγραμματιστής ιστοσελίδων όπου ήρθα σε επαφή με το θηρίο που ονομάζεται Παγκόσμιος Ιστός. Εκεί διαπίστωσα πολλά (…). Ένα ήταν ότι οι θεωρίες που μαθαίνει κάποιος στο Πανεπιστήμιο δεν έχουν καμία απολύτως σημασία αν δεν μπορεί να τις κάνει πράξη! Και κάτι άλλο που διαπίστωσα ήταν ότι ζούσα για να δουλεύω.
 
Το 2003 ασχολήθηκα με την εκπαίδευση ξεκινώντας ως ωρομίσθιος σε δημοτικό σχολείο του Περιστερίου. Ακολούθως συνέχισα ως αναπληρωτής σε γυμνάσιο του Ιλίου ώσπου το 2005 διορίστηκα στο νομό Κορινθίας. Μετά από τρία χρόνια βουνών (…)  και θάλασσας πήρα μετάθεση και βρίσκομαι πλέον στη Γ’ Αθήνας. Από την ξεχωριστή εμπειρία μου στην Κόρινθο έμαθα πολλά. Όμως σαν Πληροφορικός είχα ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενό μου κατά τη θητεία μου στα ΠΛΗΝΕΤ όπου εκτός των τεχνικών θεμάτων έμαθα πραγματικά τι σημαίνει να είσαι υπεύθυνος εργαστηρίου και πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι επαγγελματικά σε μια τέτοια θέση! Γυρίζοντας στην έδρα μου ξεκίνησα το 2009 το μεταπτυχιακό μου στην κατεύθυνση Ηλεκτρονικής Μάθησης του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Εκεί πραγματικά πήρα μια πολύ καλή ιδέα του τι σημαίνει Μάθηση και Διδακτική. Βέβαια για άλλη μια φορά στη θεωρία οι σπουδές είναι καλές.
 
Για να δούμε τώρα στη πράξη τι θα γίνει…


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Γειά σου Κόσμε!

  1. Ο/Η Κος blogs.sch.gr λέει:

    Γεια, αυτό είναι ένα σχόλιο.
    Για να διαγράψετε ένα σχόλιο, απλά συνδεθείτε και μεταβείτε στην προβολή Σχολίων μηνυμάτων, εκεί θα βρείτε την επιλογή για επεξεργασία ή διαγραφή τους.

Αφήστε μια απάντηση