ΞΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεκέμβριος 25, 2017

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ;

Κάτω από: Γενικά —— ξενίδης ιωάννης @ 12:33 μμ

Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε μια ξαφνική αδιαθεσία και χρειάζεται να απευθυνθούμε στους γιατρούς για να προλάβουμε μια πιθανή επιδείνωση της υγείας μας! Αν το περιστατικό είναι ήπιας μορφής, καταφεύγουμε στους φαρμακοποιούς! Τα φαρμακεία διημερεύουν ή διανυκτερεύουν για να καλύψουν τα έκτακτα περιστατικά! Εννοείται, φυσικά, ότι τα νοσοκομεία παραμένουν μονίμως ανοιχτά και υπάγονται σε μια κυλιόμενη και εκ περιτροπής διαθεσιμότητα στην υποδοχή των έκτακτων περιστατικών! Τα γραφεία κηδειών είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες για το τελετουργικό της κηδείας ενός ανθρώπου! Γραφείο κηδειών που να έχει ωράριο, δεν νοείται! Ο θάνατος μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε! Ο θάνατος είναι ένα έκτακτο γεγονός που συγκλονίζει!

Η πυροσβεστική υπηρεσία με όλα τα παραρτήματά της βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, πλημμυρικών φαινομένων ή απεγκλωβισμών σε ασανσέρ! Ο στρατός, η αστυνομία, το λιμενικό είναι επαγγελματικοί χώροι που λειτουργούν επειδή επεμβαίνουν σε καταστάσεις που χαρακτηρίζονται έκτακτες! Οι ασκήσεις και η προληπτική τους δράση στοχεύει στην μείωση των πιθανοτήτων για την εμφάνιση των έκτακτων περιστατικών!

Ανέφερα πιο πάνω, κάποιους επαγγελματικούς χώρους όπου το ωράριο της εργασίας οφείλει να καλύπτει ολόκληρο το 24ωρο! Κοινό στοιχείο όλων αυτών των επαγγελματικών κλάδων είναι ότι αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας ως ένα έκτακτο και απρόβλεπτο γεγονός! Μια τέτοια διαπίστωση είναι σημαντικό να την εμπεδώσουμε προκειμένου να καταλάβουμε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίζεται ως ένα έκτακτο γεγονός διαμέσου του καταναλωτικού τρόπου ζωής! Αν τα εργασιακά ωράρια γίνονται λάστιχο, είναι επειδή ο άνθρωπος πρέπει να εμφανίζεται μονίμως διαθέσιμος να καταναλωθεί! Ο καταναλωτικός άνθρωπος συνιστά ένα έκτακτο γεγονός! Το παιδί στο σχολείο;

Αφήστε μια απάντηση

©2019 ΞΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων