ΞΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ιούλιος 28, 2017

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

Κάτω από: Γενικά —— ξενίδης ιωάννης @ 11:08 πμ

20170728_091100

Ο μικρός Νικόλας είναι ένα παιδί που διατηρεί όλον τον αυθορμητισμό και την αφέλεια της ηλικίας του. Όταν οι γονείς του δέχονται την εθιμοτυπική επίσκεψη ενός ζευγαριού, ο Νικόλας δεν διστάζει να εκθέσει την μητέρα του που καίει τις τάρτες των γλυκών και αναγκάζεται να αγοράζει έτοιμες! Στο επεισόδιο που παρακολουθώ, όλοι προκαλούν όλους σε μια επίδειξη των δυνάμεών τους! Ο άντρας του ζευγαριού που τους επισκέπτεται θέλει να παραβγεί τον πατέρα του Νικόλα προκειμένου να αποδείξει ότι διαθέτει καλύτερη φυσική κατάσταση. Φορτώνει στον ώμο τον Νικόλα για να τον πάει στο υπνοδωμάτιο. Ο Νικόλας έχει βαρύνει και ο ίδιος δείχνει να ζορίζεται! Ωστόσο, οι προκλήσεις συνεχίζονται! Οι δυο γονείς αποφασίζουν να αναμετρηθούν το επόμενο πρωινό στο δάσος! Ο Νικόλας ενθουσιάζεται με την ιδέα και ζητάει να τους ακολουθήσει κι αυτός! Ο πατέρας του το αποδέχεται και του ζητάει να κοιμηθεί νωρίς ώστε να σηκωθεί εγκαίρως το πρωί!

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους δυο πατεράδες να έχουν ξενυχτήσει και να μην μπορούν να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους. Ο Νικόλας που είναι ανυπόμονος, βρίσκει τρόπο ώστε να τους σηκώσει από τα κρεβάτια τους.Στο αμάξι, ο Νικόλας παίρνει και δυο φίλες του οι οποίες κοιτάζουν πολύ ανταγωνιστικά η μία την άλλη. Είναι τέτοιος ο ανταγωνισμός που κανονίζουν αγώνα δρόμου στο δάσος.Όποια χάσει, είναι αναγκασμένη να κουβαλήσει την τσάντα της άλλης για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Πηγαίνοντας για το δάσος, οι γονείς κάνουν μια στάση στο φούρνο για να προμηθευτούν κρουασάν που θα γευτούν μετά την σκληρή προπόνηση. Οι δυο γονείς δεν φαίνονται και ιδιατέρως πρόθυμοι για αυτήν την σκληρή προπόνηση. Φτάνοντας στο δάσος, ο πατέρας οδηγός ξεχνάει να βάλει το χειρόφρενο στο αυτοκίνητο. Οι δυο γονείς χασμουριούνται! Μάλλον δεν έχουν καμιά πρόθεση να ζορίσουν τους εαυτούς τους. Ανοίγουν το σακουλάκι με τα κρουασάν και αρχίζουν να τα απολαμβάνουν.Εν συνεχεία, μαζεύουν μανιτάρια.

Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να κάνουν αυτό για το οποίο πήγαν στο δάσος. Το ένα το κορίτσι δεν είναι δίκαιο. Χρησιμοποιεί το ποδήλατό της για να ξεπεράσει το κορίτσι που τρέχει με τα πόδια. Ωστόσο, η ζαβολιά πληρώνεται με ζαβολιά. Το κορίτσι που τρέχει με τα πόδια, επιλέγει τον πιο σύντομο δρόμο. Τα δυο κορίτσια βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.Αυτή που θα ακουμπήσει πρώτη το αυτοίνητο θα ανακηρυχθεί και νικήτρια! Προσπαθώντας να τερματίσουν, πέφτουν μ’ όλο το βάρος τους στο αυτοκίνητο και το κάνουν να κατρακυλήσει!

Το ένα κορίτσι χρειάζεται να επιστρέψει συγκεκριμένη ώρα στο σπίτι της. Η οδική βοήθεια που θα ανασύρει το αμάξι, θα καθυστερήσει. Μόνη λύση,οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά στους ώμους και να διανύσουν την κοπιαστική διαδρομή μέχρι το σπίτι. Τελικά, όσο κι αν οι γονείς δεν επιθυμούσαν να γυμναστούν δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την σκληρή προπόνηση!

Αφήστε μια απάντηση

©2022 ΞΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων