hexagon-pattern-background-wallpaper-1920×1080

ROAM-e: το ιπτάμενο selfie stick

Οι selfies ήρθαν στη ζωή μας για να μείνουν. Και στην πορεία, γίνονται ιπτάμενες.

Σε μία εποχή κατά την οποία η “αυτό-φωτογραφία” κατέχει τόσο κεντρικό ρόλο, ώστε να έχει μπει στα λεξικά και να χρησιμοποιείται ως μέτρο αξιολόγησης των ικανοτήτων ενός smartphone, θα έπρεπε να περιμένουμε ότι η γενιά των selfies δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί μόνο με το “κοινό” σελφοκόνταρο. Καλωσορίστε, λοιπόν, το “ιπτάμενο selfie stick”.

Το όνομά του είναι ROAM-e, αποτελεί δημιούργημα της αυστραλιανής εταιρείας τεχνολογίας IoT Group και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες από την περασμένη Πέμπτη, ενώ οι πρώτοι τυχεροί αναμένεται να το έχουν στα χέρια τους τον Ιούνιο, ημερομηνία κατά την οποία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις διεθνώς.

Το ROAM-e, ουσιαστικά, είναι ένας συνδυασμός του σελφοκόνταρου με την άλλη “μανία” της εποχής, τα drones. Όπως αναφέρεται στη σχετική ιστοσελίδα, flyingselfies.com, μόλις ο χρήστης το συνδέσει με το smartphone του, το ROAM-e απογειώνεται και χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, για να τον ακολουθεί παντού.

Από τον αέρα, το ROAM-e, το οποίο η IoT δημιούργησε με στόχο να δώσει στο κοινό “ένα ντοπαρισμένο selfie stick”, μπορεί να βγάλει selfies, πανοράματα 360 μοιρών αλλά και video, το οποίο μάλιστα, μπορεί να μεταδίδεται σε live streaming. Η μπαταρία του “ιπτάμενου σελφοκόνταρου” μπορεί να υποστηρίξει πτήση 20 λεπτών και φορτίζεται πλήρως σε 2 ώρες.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση