Λίγα λόγια για μένα!


Είμαι νηπιαγωγός τα τελευταία 15 χρόνια. Παλαιότερα και επί 11 χρόνια υπήρξα προπονήτρια σκακιού  και σκακίστρια των συλλόγων της Τριανδρίας.

Ως εκπαιδευτικός, ταξίδεψα ανά την Ελλάδα (Βέροια, Σαντορίνη, Μυτιλήνη) και τελικά επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη. Ο τόπος κατοικίας μου τα τελευταία 19 χρόνια είναι η Εξοχή Θεσσαλονίκης και εκεί υπηρέτησα τα τελευταία τρία χρόνια. Φέτος, το 2014, πήρα οργανική θέση στο 2ο Νηπιαγωγείο Ασβεστοχωρίου.

Σχετικά με τη Νηπιαγωγική: το 2007-09 επιμορφώθηκα στο Διδασκαλείο του ΑΠΘ , το 2011 πήρα την πιστοποίηση στο Β επίπεδο των Νέων Τεχνολογιών και το 2014 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου σχετικά με την Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών Μονάδων στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου. Η ενασχόλησή μου με το σκάκι και η έκδοση των δύο βιβλίων μου («μια φορά κι έναν καιρό ήταν το σκάκι» και «σκάκι και φαντασία»)  αλλά κυρίως η παιχνιώδη προσέγγιση του σκακιού την οποία εφαρμόζω στους μικρούς μαθητές, έλκυσαν πολλούς και ιδιαίτερα εκπαιδευτικούς. Ετσι, εισηγήθηκα την εκμάθηση του σκακιού σε δύο σεμινάρια για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στον Εύοσμο και στην Ευκαρπία.

Το ενδιαφέρον μου για τις Νέες Τεχνολογίες με οδήγησαν στην ίδρυση και λειτουργία τριών ιστολογίων:

My chess, σε συνεργασία με τον Κ. Γιουβαντσιούδη,

Στο Νηπιαγωγείο, στην Εξοχή…, το ιστολόγιο του Νηπιαγωγείου Εξοχής 2011-2014 και ..

ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ, ένα ιστολόγιο προσωπικό αλλά και για το νηπιαγωγείο

 

 Αφήστε μια απάντηση