2 Δεκ 2018

Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν;

Συντάκτης: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ | Κάτω από: Τεχνικές Συμβουλές
Amstrad_CPC_6128

Αγαπημένοι και μοναδικοί μου αναγνώστες μην τρομάζετε!

Σίγουρα δεν θα μιλήσουμε για τα συμπαθητικά τετράποδα, ούτε και για θανάτους (φτου φτου και τρεις γύρους – όχι με πίτα 😆 – γύρω από τον εαυτό μας), αλλά για ένα απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητας μας, που λέγεται κομπιούτερ. Οοοοόχι αυτό της τηλεόρασης ή του κλιματιστικού αλλά τον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή μας, σε οποιαδήποτε μορφή και αν μας συνοδεύει (σταθερός, φορητός, παλάμης κ.α.).

Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι, ενώ η σύγχρονη εποχή αφθονίας που ζούμε, βρίθει  ψηφιακών επιλογών, σαφώς και δεν εγκαταλείπουμε τόσο εύκολα το παλιό μηχάνημά μας για τα κάλλη ενός πιο μοντέρνου και πιθανόν με περισσότερες δυνατότητες, αλλά του δίνουμε μία δεύτερη ευκαιρία (και μια τρίτη μη πω), ως ένδειξη σεβασμού σε όσα μας έχει ως τώρα προσφέρει, στις ατελείωτες ώρες “σερφαρίσματος” που μας έχει συνοδέψει, …  (θα μπορούσα να γράφω μελό ώσπου να διαπεράσει το δάκρυ το αδιάβροχο πληκτρολόγιο).

Η μαγική λέξη που θα συζητήσουμε σήμερα λέγεται αναβάθμιση. Η αφορμή δόθηκε από το πρόσφατο black Friday, όπου έβρισκες τιμές μπόμπα σε συγκεκριμένο υλικό που θα χρειαστούμε. Τα βασικά υλικά που θα χρειαστούμε αναγράφονται στην ακόλουθη λίστα:

Υλικά

  • Σκληρός δίσκος τεχνολογίας SSD
  • Μνήμη RAM
  • Θερμοαγώγιμη πάστα (κατά προτίμηση black forest 😆 )
  • Χρόνο και όρεξη (όχι για την πάστα)

FYI: Η καλύτερη επιλογή της αγοράς για σκληρό δίσκο είναι ο Samsung 860 EVO,
με 5!!! χρόνια εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές δείτε εδώ.

Ετικέτες: ,

Τα σχόλια είναι κλειστά.