ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

ANDRINOP

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ            Τριφυλία αλλάΖΕΙ)                                                                                                Α)   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  

Γεννήθηκα στους Γαργαλιάνους το 1959 και αποφοίτησα από το εξατάξιο Γυμνάσιο Γαργαλιάνων, το 1976. Είμαι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων,  της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας, κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στη Στρατηγική και Διπλωματία και έχω παρακολουθήσει ειδική εκπαίδευση, Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ, στο Χάμελμπουργκ της Γερμανίας. Ομιλώ Αγγλικά. Αποστρατεύτηκα το έτος 2010 και ήμουν αντιδήμαρχος του Δήμου Τριφυλίας από τον Ιανουάριο του έτους 2011 μέχρι το Φεβρουάριο του έτους  2014, οπότε και παραιτήθηκα με την ανακοίνωση της Υποψηφιότητάς μου. Είμαι έγγαμος με την Όλγα Ανδρινοπούλου, και έχουμε ένα γιο μαθηματικό και μία κόρη φιλόλογο, αποφοίτους από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Β)  Σαν μαθητής ήμουν πολύ καλός.

Το αγαπημένο μου μάθημα ήταν τα μαθηματικά.

Το χειρότερό μου μάθημα ήταν……………… Μου άρεσαν όλα τα μαθήματα.

Το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν το ποδόσφαιρο.

Η αγαπημένη μου ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι : «Να ζεις , να αγαπάς, να μαθαίνεις» του Λεό Μπουσκάλια.

Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι : « Όλα ή Τίποτα» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η αγαπημένη μου ταινία είναι : «Ο τελευταίος αυτοκράτορας».

Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το λευκό.

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά.

Ο αγαπημένος μου παιδικός ήρωας είναι «Ο Μικρός Ήρως».                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Γ) Θέλω να γίνω δήμαρχος γιατί αγαπώ τον τόπο μου και θέλω από αυτή τη θέση να συμβάλλω στην πρόοδο και την ανάπτυξή του, διαθέτοντας την εμπειρία μου, τις γνώσεις μου και το σύνολο της ενεργητικότητάς μου.

Για να διαφημίσω την Κυπαρισσία θα…………. προβάλλουμε με όλα τα μέσα, ηλεκτρονικά και μη, εφημερίδες, περιοδικά, έκδοση τουριστικού χάρτη του δήμου μας, όλα τα αξιοθέατά της,   θα βελτιώσουμε και θα αναδείξουμε  τον παραδοσιακό οικισμό της, το κάστρο της, τις παραλίες της.  Όμως απαραίτητη προϋπόθεση για την  καλύτερη δυνατή  διαφήμιση  όλης  της περιοχής του Δήμου Τριφυλίας,  είναι η αναβάθμισή του. Για αυτό θα αγωνιστούμε  μέχρι να το  επιτύχουμε.

Για το πρόβλημα με το λιμάνι της Κυπαρισσίας, θα πιέσουμε την περιφέρεια για να αποκατασταθούν οι ζημιές, προστατευτεί, καθαριστεί , διαμορφωθεί και αξιοποιηθεί ο περιβάλλον χώρος του, ώστε να υπάρχει δυνατότητα για πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων .

Για το πρόβλημα με το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας θα αγωνιστούμε για  να αναδείξουμε την ανάγκη ύπαρξης και αναβάθμισής του μέχρι να τα καταφέρουμε.

Για το πρόβλημα με το κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας θα προβούμε στις απαιτούμενες ενέργειες για την επαναλειτουργία του. (Εξασφάλιση  θέρμανσης, συντήρησης και καθαρισμού του)

Για το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα της περιοχής, θα φροντίσουμε μέσω προγραμμάτων της Ε.Ε, να ευρεθεί ο κατάλληλος χώρος και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη φιλοξενία τους.

Για το πρόβλημα με τους  ανέργους της περιοχής θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του τόπου μας, και μέσω αυτής θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Δ) Γράφω 5 επίθετα που με χαρακτηρίζουν: αποτελεσματικός, αποφασιστικός, δίκαιος, δυναμικός και συνεπής.

Ευτυχία για  μένα είναι να είμαι ανάμεσα σε χαμογελαστούς ανθρώπους.

Η αγαπημένη μου φράση είναι : «Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν».

Αν εμείς τα παιδιά ψηφίζαμε, πείτε μας για ποιο  λόγο θα έπρεπε να σας δώσουμε την ψήφο μας; 

Διότι εκπροσωπώ έναν ανεξάρτητο συνδυασμό που αποτελείται από ικανά και ενεργά άτομα με διαφορετικές διαδρομές, που τα συνδέει η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο που γεννήθηκαν και ζουν. Ανθρώπους που έχουν όραμα, αρχές, αξίες, διάθεση για δουλειά, και πιστεύουν στις συμμετοχικές, δημοκρατικές και πλειοψηφικές διαδικασίες, που θα έχουν ως πρωταγωνιστή τον πολίτη.

Αφήστε μια απάντηση