Αρχείο κατηγορίας: εκδρομές

Ιούν 08

Εκδρομή στην Αρχαία Μεσσήνη

  Στις 20-5-14 πραγματοποιήθηκε η εκδρομή της ΣΤ Τάξης στην Αρχαία Μεσσήνη.Όταν φτάσαμε,συναντηθήκαμε με ανθρώπους από το Περιβαλλοντικό Κέντρο Μεσσήνης.Στην Αρχαία Μεσσήνη με αυτούς τους ανθρώπους παίξαμε ωραία παιχνίδια και διασκεδάσαμε πολύ.Επίσης είδαμε και ωραία πράγματα,όπως το στάδιο, το θέατρο, την Αρκαδική Πύλη αλλά και άλλα πολλά.

Ιούν 07

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΩΝ

Κι είπα γεια, χελωνίτσα μου, θες να κολυμπήσουμε; δεν αφήνεις ποτέ το σπίτι σου όταν θες να κινηθείς…  Είσαι αργή στη στεριά όμως στο νερό κινείσαι σαν τρελή ω, ναι!   Ω, ναι! Διασκεδάζουμε μες στα γαλανά νερά! Ω, ναι! Διασκεδάζουμε μες στην άγρια θάλασσα!(Jack Moss ελεύθερη μετάφραση)

Ιούν 06

Εκδρομή Δημητσάνα, Βυτίνα

    Την Πέμπτη, 29  Μαΐου  2014, πήγαμε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο μας (Δ-Ε-ΣΤ τάξεις) στη Δημητσάνα και στη Βυτίνα.      Η Δημητσάνα είναι ένα παραδοσιακό ιστορικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 950 μέτρων, πρωτεύουσα της επαρχίας Γορτυνίας του Νομού Αρκαδίας. Εκεί είδαμε υπέροχα πέτρινα αρχοντικά και περπατήσαμε σε γραφικά σοκάκια.

Ιούν 05

Επίσκεψη μαθητών της Γ’ Δ’ και Ε’ τάξης του σχολείου μας στον περιβαλλοντικό χώρο « Αϊγιαννάκη»

ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΤΑ-ΚΑΡΕΤΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΛΩΝΑΚΙ ΤΗΣ…   Ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή για τους μαθητές Γ’ Δ’ και Ε’ τάξεων του 1ου Δημοτικού σχολείου καθώς πραγματοποίησαν την επίσκεψή τους στον περιβαλλοντικό χώρο       «Αϊγιαννάκη».

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων