Εκδρομή στην Αρχαία Μεσσήνη

  arxaia_messiniΣτις 20-5-14 πραγματοποιήθηκε η εκδρομή της ΣΤ Τάξης στην Αρχαία Μεσσήνη.Όταν φτάσαμε,συναντηθήκαμε με ανθρώπους από το Περιβαλλοντικό Κέντρο Μεσσήνης.Στην Αρχαία Μεσσήνη με αυτούς τους ανθρώπους παίξαμε ωραία παιχνίδια και διασκεδάσαμε πολύ.Επίσης είδαμε και ωραία πράγματα,όπως το στάδιο, το θέατρο, την Αρκαδική Πύλη αλλά και άλλα πολλά. Συνέχεια ανάγνωσης «Εκδρομή στην Αρχαία Μεσσήνη»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΩΝ

xtxarta

Κι είπα γεια, χελωνίτσα μου, θες να κολυμπήσουμε;
δεν αφήνεις ποτέ το σπίτι σου όταν θες να κινηθείς…
 Είσαι αργή στη στεριά όμως στο νερό κινείσαι σαν τρελή ω, ναι!

 

Ω, ναι! Διασκεδάζουμε μες στα γαλανά νερά!
Ω, ναι! Διασκεδάζουμε μες στην άγρια θάλασσα!(Jack Moss ελεύθερη μετάφραση) Συνέχεια ανάγνωσης «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΩΝ»

Εκδρομή Δημητσάνα, Βυτίνα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    Την Πέμπτη, 29  Μαΐου  2014, πήγαμε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο μας (Δ-Ε-ΣΤ τάξεις) στη Δημητσάνα και στη Βυτίνα.

     Η Δημητσάνα είναι ένα παραδοσιακό ιστορικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 950 μέτρων, πρωτεύουσα της επαρχίας Γορτυνίας του Νομού Αρκαδίας. Εκεί είδαμε υπέροχα πέτρινα αρχοντικά και περπατήσαμε σε γραφικά σοκάκια.

Συνέχεια ανάγνωσης «Εκδρομή Δημητσάνα, Βυτίνα»

Επίσκεψη μαθητών της Γ’ Δ’ και Ε’ τάξης του σχολείου μας στον περιβαλλοντικό χώρο « Αϊγιαννάκη»

aigiannakhΥΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΤΑ-ΚΑΡΕΤΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΛΩΝΑΚΙ ΤΗΣ…   Ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή για τους μαθητές Γ’ Δ’ και Ε’ τάξεων του 1ου Δημοτικού σχολείου καθώς πραγματοποίησαν την επίσκεψή τους στον περιβαλλοντικό χώρο       «Αϊγιαννάκη». Συνέχεια ανάγνωσης «Επίσκεψη μαθητών της Γ’ Δ’ και Ε’ τάξης του σχολείου μας στον περιβαλλοντικό χώρο « Αϊγιαννάκη»»